ΠΑΟΚ

Γράφει ιστορία ο Σαλπιγγίδης

Γράφει ιστορία ο Σαλπιγγίδης

Οι Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας και Μακ βρίσκονται στο προσκήνιο μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Μια ιστορική επίδοση έπιασε χθες (31/8) ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το γκολ που σημείωσε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Το τέρμα που πέτυχε, λοιπόν, ο Σάλπι την Κυριακή (31/8) στα Περιβόλια ήταν το Νο 200 στην καριέρα του, σε όλες τις διοργανώσεις. Ο διεθνής, 33χρονος επιθετικός έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 134 φορές σε επίπεδο Α' Εθνικής, πέντε σε επίπεδο Β' Εθνικής με την φανέλα της Καβάλας, 20 σε επίπεδο Γ' Εθνικής, επίσης, όντας παίκτης των "Αργοναυτών", 11 στο Κύπελλο Ελλάδας, επτά στο Τσάμπιονς Λιγκ και 23 στον πρώην Κύπελλο UEFA και νυν Γιουρόπα Λιγκ, σε σύνολο 558 συμμετοχών.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Σκόνδρας στην 34η συνολικά συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ (31 πέρσι και τρεις φέτος) σημείωσε χθες (31/8) το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο, ενώ ο Μακ μόλις στην δεύτερη παρουσία του με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος, κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό στην Superleague.

Τέλος, στη ρεβάνς της Τούμπας με αντίπαλο την Ζίμπρου ο Μακ πέτυχε το πρώτο του γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Νο 9 επέλεξε ο Παπαδόπουλος

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε προπονήσεις και, πλέον, κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και να τεθεί στην διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο 33χρονος επιθετικός, μάλιστα, επέλεξε να φορά το Νο 9 στην πλάτη, νούμερο που πέρσι είχε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ