ΠΑΟΚ

Γουάιτσαϊντ: "Το πρόβλημα του Μπερμπάτοφ, ο Ρούνεϊ και ο Τέβες"

Γουάιτσαϊντ: "Το πρόβλημα του Μπερμπάτοφ, ο Ρούνεϊ και ο Τέβες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι ανέφερε ο Νόρμαν Γουάιτσαϊντ για την εποχή που έπαιξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Αναφορά στο διάστημα που έπαιξε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Νόρμαν Γουάιτσαϊντ, ο οποίος αποτέλεσε μεγάλη δόξα της συγκεκριμένης ομάδας κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ο Μπερμπάτοφ έκανε δύο ή τρεις καλές σεζόν στην Γιουνάιτεντ και έγινε κορυφαίος σκόρερ της Premier League. Κοιτάξτε, το πρόβλημα του Μπερμπάτοφ ήταν ο Ρούνεϊ και ο Τέβες και όχι ο Φέργκιουσον.

Επαιζε τεμπέλικα παρ' ότι είχε φανταστική τεχνική. Οι Ρούνεϊ και Τέβες έτρεχαν πολύ και αυτό δεν ήταν καλό για το κεφάλι του Μπερμπάτοφ. Οι δυο τους έτρεχαν με την... ταχύτητα του φωτός σε σύγκριση με τον Μπερμπάτοφ".

Ο Μπερμπάτοφ, το "όχι" στην Κίνα και ο ρόλος της συζύγου

Σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας αναφέρεται πως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είχε πρόταση από ομάδα της Κίνας, ωστόσο είπε "όχι" και σε αυτό έπαιξε ρόλο η σύζυγός του.

Αυτό γιατί η τελευταία ήταν αρνητική ώστε ο "Μίτκο" να μετακομίσει στην Κίνα για να παίξει ποδόσφαιρο, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημά γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ