ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Πάμε στη Λεωφόρο για τη νίκη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος παραδέχθηκε την καθαρά επιθετική διάθεση της ΑΕΚ χθες (14/5) στην Τούμπα και μίλησε για κακή βραδιά του ΠΑΟΚ. Ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στο όριο καρτών.

Ο Παναγιώτης Γλύκος κράτησε τον ΠΑΟΚ σε αρκετές στιγμές του χθεσινού αγώνα (14/5) με την ΑΕΚ και απέτρεψε ήττα μεγαλύτερης έκτασης. Στις δηλώσεις του στη ΝΟVA, μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε:

Για το πρώτο 30λεπτο που η ΑΕΚ επιβλήθηκε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο: "Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με άλλο στόχο. Δεν περιμέναμε να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Η ΑΕΚ επαιξε ξεκάθαρα για τη νίκη, σε αντίθεση με εμάς που κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα που θέλαμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι καλή μέρα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια και πώς θα πετύχουμε τον στοχο της πρώτης θέσης. Δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζουμε, εμείς θα παλέψουμε σε κάθε ματς για τη νίκη".

Για το πώς θα έπρεπε να είχε παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ: "Έπρεπε να μπαίνουμε δυνατά στις φάσεις, όπως κάναμε και στον τελικό όταν είχαμε κερδίσει πολλές μονομαχίες και διεκδικούμενες μπάλες. Σήμερα δεν μπορέσαμε να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο και ήρθε η ήττα".

Για την εξέλιξη που είχε το ματς και τη συνέχεια στα playoffs: "Εμείς ξέραμε ότι αν πετυχαίναμε ένα γκολ θα μπορούσαμε να μη χάσουμε τουλάχιστον. Γι' αυτό παλεύαμε δεν ήταν και κάτι πολύ δύσκολο. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις με τους Μπίσεσβαρ Ενρίκε και Κίτσιου, δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Έχουμε δύσκολο αγώνα σε τρεις μέρες στην Λεωφόρο, θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη εκεί".

Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ στο όριο

Εξάλλου, ο Λέο Μάτος έφτασε τις 6 κίτρινες κάρτες χθες και κινδυνεύει, αν δεχθεί μία ακόμη, να χάσει δύο παιχνίδια στα playoffs. Ενρίκε και Πέλκας έφθασαν τις τρεις και αν "πιάσουν" τις τέσσερις θα χάσουν από ένα ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ