ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Ολοι φταίμε, υπάρχει πρόβλημα"

Γλύκος: "Ολοι φταίμε, υπάρχει πρόβλημα"
ΠΑΟΚ, Γλύκος INTIME SPORTS

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, τόνισε πως η ομάδα του είναι αναγκαίο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την... γκέλα στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Για το αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό αλλά και για την ανάγκη ο "Δικέφαλος" να επιστρέψει στις επιτυχίες μίλησε ο Παναγιώτης Γλύκος. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να φταίει. Εμείς πρέπει τώρα να έχουμε κάτω το κεφάλι. Πρέπει να δουλέψουμε στην διακοπή. Ισως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, ο Πανθρακικός δεν έκατσε πίσω και σε κάποιες αντεπιθέσεις κατάφερε να ισοφαρίσει. Ισως θα μπορούσε να βάλει ακόμη ένα γκολ και τώρα μπορούσαμε να μιλάμε για ήττα. Ευκαιρίες όμως χάσαμε και εμείς. Οταν αναλύσαμε τον αντίπαλο γνωρίζαμε πως είχε σκοράρει δύο φορές (σ.σ. πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ).

Σήμερα σκόραρε τρεις φορές και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν ίδια. Ολοι φταίμε, όχι κάποιος συγκεκριμένα. Το ματς είναι στο παρελθόν... Οταν πετυχαίνεις τρία γκολ και δεν νικάς, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς και ο προπονητής πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα. Οταν έχεις θετικά αποτελέσματα κανείς δεν ασχολείται με προβλήματα. Το σημαντικό είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα (σ.σ. απέναντι στον Πανθρακικό)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ