ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Να δώσουμε το 100% στα πλέι οφ"

Γλύκος: "Να δώσουμε το 100% στα πλέι οφ"
Γλύκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που "έρχονται" και χαρακτήρισε ξεχωριστό το γεγονός πως αναδείχτηκε MVP του ματς Πλατανιάς-ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό που είχε.

Ο Παναγιώτης Γλύκος αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του ματς είπε για το βραβείο του:

" Για μένα είναι κάτι ξεχωριστό γιατί μετά από τέσσερις μήνες κατάφερα να αγωνιστώ. Ηταν λίγο περίεργο γιατί είχα μυικό τραυματισμό και ήταν μεγάλο το διάστημα που έμεινα έξω. Δεν ήταν εύκολη η αποθεραπεία και όλοι με βοήθησαν για να γυρίσω υγιής. Πολλές φορές ένας μυικός τραυματισμός είναι πιο δύσκολος και από χειρουργείο. Ενώ ένιωθα έτοιμος, είχα ενοχλήσεις και δεν ήθελα να ρισκάρω. Γι' αυτό και έλειπα τόσο καιρό. Θα χαρίσω την φανέλα στο παιδί που με βράβευσε για να με θυμάται. Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε στα ίσα. Θέλαμε να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο και όποιος θα σκόραρε θα κέρδιζε. Ηταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Πρέπει να δώσουμε το 100% στα πλέι οφ για να πάρουμε μια καλή θέση για την Ευρώπη".

Για το ότι έδειχνε να είναι έτοιμος στο ματς: "Είναι θέμα προπόνησης και αντίληψης. Πάντα ένιωθα πως είμαι έτοιμος. Ενιωθα καλά σήμερα και μαζί με τους συμπαίκτες μου είχαμε καλή οργάνωση αμυντικά. Ανταπεξήλθαμε καλά".

Για τα πλέι οφ: " Θα μετρήσει η θέληση και το πόσο θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε για να βγάλουμε αυτό που πρέπει. Ολη η δουλειά που έχουμε κάνει, πιστεύω θα βγει. Σήμερα αυτό που ζήτησε ο προπονητής, το καταφέραμε. Χάσαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αν ήταν κάποιο πιο σημαντικό ματς, δεν θα ήταν καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία".

Πέλκας: "Ακολουθούν τα πιο σημαντικά ματς..."

Mετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, ο Δημήτρης Πέλκας είπε: "Ο δεύτερος μας στόχος φέτος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και πρέπει αυτόν τον μήνα να τα δώσουμε όλα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Τώρα ακολουθούν ουσιαστικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι έξι αγώνες, έξι τελικοί... Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε υγεία. Ηταν περίεργη η φετινή χρονιά, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες αλλά και ένας νέος προπονητής. Δεν είχαμε σταθερότητα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και χάσαμε από πιο αδύναμες ομάδεςθεωρητικά".

Για την κούραση: "Πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει. Εχουμε έναν μήνα με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να έχουμε πάθος, θέληση και να δίνουμε το 100%".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ