ΠΑΟΚ

Γλύκος για ανανέωση, ενδιαφέρον για Τσίμιροτ

Γλύκος για ανανέωση, ενδιαφέρον για Τσίμιροτ

Ο Παναγιώτης Γλύκος άρχισε επαφές με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, ενώ ομάδα από τη Γερμανία δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα ακολουθήσει τον δρόμο του Γιώργου Τζαβέλλα και του Γιάννη Μυστακίδη μέσα στο επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους (το τωρινό συμβόλαιο ισχύει μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2017).

Μάλιστα, οι συζητήσεις γίνονται απευθείας με τον Λούμπος Μίχελ, αφού ο Βολιώτης πορτιέρε έχει επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει-τουλάχιστον προς το παρόν-τις υπηρεσίες κάποιου ατζέντη.Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι δύο πλευρές να έρθουν κοντά σε συμφωνία.

Bundesliga καλεί Τσίμιροτ

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία που έχουν φθάσει και στο περιβάλλον του παίκτη, το τελευταίο διάστημα υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από ομάδα της Bundesliga για τον Γκόικο Τσίμιροτ. Ο 23χρονος Βόσνιος μέσος έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ,ενώ το τελευταίο διάστημα καλείται σταθερά στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου, ενόψει Ιανουαρίου, είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Τσίμιροτ από τον ΠΑΟΚ προσφέροντας ποσό μεγαλύτερο από 4 εκατ. ευρώ.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ