ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Έκανα τη δουλειά μου"

Γλύκος: "Έκανα τη δουλειά μου"
Γλύκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Φιορεντίνα, Παναγιώτης Γλύκος, ρωτήθηκε για τις εξαιρετικές του αποκρούσεις και ανέφερε: "Έκανα απλά τη δουλειά μου". Κάνιας: "Θα μπορούσαν να νικήσουν και οι δύο". Πέλκας: "Δεν μας έδωσε πέναλτι".

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, είπε μετά το 0-0 με τη Φιορεντίνα: "Έκανα αυτό που έπρεπε ξανά για να βοηθήσω την ομάδα. Δουλέψαμε ομαδικά. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια όχι μόνο εγώ. Μια πολύ καλή αρχή απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Η δουλειά μου είναι. Δίνω το 100% των δυνάμεών μου για να βοηθάω. Όταν παίρνεις βαθμό απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, είναι σημαντικό. Είναι δίκαιο αποτέλεσμα".

Από τη μεριά του ο Ισπανός αμυντικός χαφ, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, τόνισε: " Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ αυτή την στιγμή. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι όλοι. Η ομάδα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε με στόχο να τα πάμε ακόμα καλύτερα".

Για το τι τους είπε ο Ίβιτς πριν το ματς: "Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που είπε. Αυτό που μας είπε ότι μας λέει συνέχεια το να μπούμε δυνατά από την αρχή να πιέσουμε ψηλά, να κερδίσουμε μπάλες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητα μας. Αυτά μας είπε και τώρα και πιστεύω πως αν τα τηρήσουμε θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια".

Για το αν δικαιούταν ένα γκολ ο ΠΑΟΚ: "Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Σίγουρα θα ήταν μια άξια νίκη για εμάς γιατί παλέψαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε από το πρώτο λεπτό και ειδικά στα τελευταία μας έδωσε φτερά στα πόδια μας. Θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρουμε και γιαυτούς".

Πέλκας: "Δεν μας δόθηκε πέναλτι..."

Ο Δημήτης Πέλκας αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς με την Φιορεντίνα. Μετά το τέλος του αγώνα είπε: "Παίξαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Κοιτάξαμε στα μάτια την Φιορεντίνα. Στο 93' με το πέναλτι που δεν δόθηκε, θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το παιχνίδι. Θεωρώ, ωστόσο, ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και δείξαμε ένα θετικό πρόσωπο. Ο ρυθμός της Φιορεντίνα ήταν πιο γρήγορος σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Το σύστημα επίσης που παίζει είναι διαφορετικό, όμως εμείς προσαρμοστήκαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε την Δευτέρα τον Αστέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε κοντά με την κορυφή".

Ροντρίγκες: "Ηταν πέναλτι...".

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο τέλος του αγώνα με την Φιορεντίνα και ο Γκάρι Ροντρίγκες είπε: "Είδα το χέρι. Η μπάλα πήγε εκεί. Για μένα ήταν πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν ήταν φίλος μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το 0-0. Νομίζω αμυνθήκαμε καλά. Η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα και νομίζω ότι τα καταφέραμε".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ