ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Είναι νωρίς να μιλάμε για πρόκριση"

Γλύκος: "Είναι νωρίς να μιλάμε για πρόκριση"
Γλύκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Γλύκος, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ νίκησε αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και πως είναι νωρίς να μιλάνε για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Τι είπε ακόμα για Σλόβαν Λίμπερετς, Γκάρι Ροντρίγκες και Βέροια.

Στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παναγιώτης Γλύκος, αναφέροντας πως η ομάδα του κατάφερε να νικήσει παρά το γεγονός πως δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και αυτό είναι το σημαντικό, ενώ είπε ακόμα πως είναι νωρίς για να μιλάνε για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Για την άποψη του Ίβιτς όταν είναι σημαντικό να κερδίζει και στην κακή μέρα η ομάδα: "Συμφωνώ με τον προπονητή μας. Σε τέτοια παιχνίδια αν δεν βρίσκεσαι σε καλή ημέρα πρέπει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Η Σλόβαν είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε αρκετά, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στη φάση με το δοκάρι, αλλά εμείς σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις ήρθε το δεύτερο γκολ, με μια ωραία εκτέλεση του Στέφανου (σ.σ. Αθανασιάδης) και πήραμε το παιχνίδι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την πρόκριση: "Είναι νωρίς να μιλάμε για πρόκριση. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο, σίγουρα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, που μας επιτρέπει να βλέπουμε τους αντιπάλους μας από μια θέση ασφαλείας, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στο Μπακού, σε μια δύσκολη έδρα, θα πρέπει να πάμε εκεί με στόχο να μην χάσουμε και μετά στα τρία τελευταία παιχνίδια θα πρέπει να κυνηγήσουμε την πρόκριση".

Για τη συνεργασία με τον Ροντρίγκες που έφερε και το πέναλτι: "Δεν θυμάμαι αν είχα ποτέ άλλη ασίστ. Καλό είναι αυτό. Γενικά, οι μπαλιές μου από την άμυνα βοηθούσαν αρκετά γιατί η αντίπαλη ομάδα έπαιζε μια επιθετική άμυνα πολύ ψηλά, θα μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε εκεί. Είναι σημαντικό ότι από αυτό το γεγονός κερδίσαμε το πέναλτι με τον Ροντρίγκες, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Κλάους".

Για το αν ο Ροντρίγκες τα χάνει και στις προπονήσεις: "Τι να σας πω… Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον Γκάρι. Ολοι περιμέναμε να σκοράρει, αλλά το γκολ δεν ήρθε τι να κάνουμε. Ούτως ή άλλως, είτε 2-1 είτε 3-1, τρεις βαθμούς παίρνεις πάλι δεν αλλάζει κάτι".

Για το πώς του φάνηκε η Σλόβαν μετά από την επιδημία που ταλαιπώρησε τους παίκτες της: " Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να τους ωφέλησε ώστε να είναι πιο φρέσκοι, αυτοί δεν έκαναν προπονήσεις, ενώ εμείς είχαμε αγώνα την Κυριακή και τα περισσότερα παιδιά είχαν παίξει και εναντίον της Ξάνθης. Ήταν πιο ξεκούραστοι, μας πίεσαν αρκετά, η Σλόβαν είναι μια ομάδα που παίζει επιθετική άμυνα και το κάνει πολύ καλά. Αυτό συνέβη στη φάση του 1-0. Προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα, έκλεψαν την μπάλα και κατάφεραν να σκοράρουν".

Για τη φάση του γκολ των Τσέχων: "Αυτό έπρεπε να γίνει και να τελείωνε η φάση. Αν υπήρχε ο Τζαβέλλας στη θέση του δε θα γινόταν αυτή η φάση, απλά αν είχαμε βγάλει την μπάλα έξω όλα θα είχαν τελειώσει εκεί".

Για την αναμέτρηση με τη Βέροια: "Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στους πρωτοπόρους. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει να συνεχίσουμε".

Για την επιστροφή του Παππά στους ορισμούς διαιτητών: "Δε θέλω να μιλάω για διαιτητές και για αποφάσεις που λαμβάνονται εκτός γηπέδων από κάποιους άλλους. Εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γύρω απ’ όλο αυτό το θέμα. Αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε παιχνίδι, ανεξαίρετου προσώπου, να έχουμε μια καλή διαιτησία και να μην επαναληφθούν τα ίδια πράγματα στο μέλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ