ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Δεν θα είμαι τυχαία δώδεκα χρόνια στον ΠΑΟΚ"

Γλύκος: "Δεν θα είμαι τυχαία δώδεκα χρόνια στον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Γλύκος υποστήριξε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ότι δεν θα είναι τυχαία η παρουσία του στον ΠΑΟΚ για δώδεκα χρόνια. Τίτλο την τρέχουσα ή την επόμενη σεζόν θέλει με το "Δικέφαλο" ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Γκάρι Ροντρίγκες παρέλαβαν τα βραβεία των κορυφαίων (MVP και best goal αντίστοιχα) του Οκτωβρίου και έκαναν ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Ο πρώτος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν θα είμαι τυχαία δώδεκα χρόνια στον ΠΑΟΚ". Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα μείνω κι άλλο στον ΠΑΟΚ και θα συμπληρώσω δώδεκα χρόνια στο σύλλογο. Ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής μου, η διοίκηση όλη η ομάδα μου έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία στην ομάδα τόσα χρόνια και τη δυνατότητα να ικανοποιήσω όλους όσοι με υποστήριξαν και με βοήθησαν τόσα χρόνια"

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ίβιτς και φέτος: "Από την αρχή της χρονιάς νιώθω πολύ καλά, η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής, δίνει κίνητρο να δουλέψω και να προσπαθήσω για το καλύτερο".

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Να είμαστε σοβαροί, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Ροντρίγκες: "Τίτλο αυτόν ή τον επόμενο χρόνο"

Ο έτερος που βραβεύθηκε ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς το γκολ που σημείωσε με τον Ηρακλή αναδείχθηκε το καλύτερο του Οκτώβρη. Στις δηλώσεις του, τόνισε:

Για το γκολ με τον Ηρακλή και το τι έφταιξε και δεν ήταν πολλά τα γκολ τον προηγούμενο μήνα: "Θυμάμαι ότι το γκολ είχε σημειωθεί νωρίς και ήταν σημαντικό γιατί κερδίσαμε. Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ πολύ, μας έδωσε τη νίκη. Ο προηγούμενος μήνας δεν ήταν πολύ καλός, ελπίζουμε να βελτιωθούμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

Για το αν η νίκη επί της Φιορεντίνα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας: "Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις μία μεγάλη ομάδα, βοηθά ψυχολογικά, Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αυτό είναι το κλειδί, ανεξαιρέτως αντιπάλου. Δεν έχει σημασία αν είναι η Φιορεντίνα ή κάποιος άλλος".

Για την πορεία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ: "Ελπίζω αυτό ή τον επόμενο χρόνο να πάρουμε κάτι με τον ΠΑΟΚ έναν τίτλο, να τον γιορτάσουμε με τον κόσμο, όλοι μαζί σαν οικογένεια".

Για τον αυριανό αγώνα: "Θέλουμε μόνο νίκη εναντίον του Ατρόμητου. Τίποτα άλλο"

Για το αν ήταν ξεχωριστό το πρώτο εκτός έδρας γκολ και πώς εξηγεί ότι δεν είχε σημειώσει άλλο τέρμα μακριά από την Τούμπα: "Δεν το είχα σκεφτεί, ίσως η Τούμπα να είναι πιο ξεχωριστή, αλλά κάθε γκολ είναι σημαντικό".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ