ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Δεν αξίζαμε τόσο βαριά ήττα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να δεχτεί τρία γκολ από την ΑΕΚ και να υποστεί τόσο βαριά ήττα. Που στάθηκε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Να κάνουν αυτοκριτική και να κοιτάξουν μπροστά πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως επισήμανε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ: "Δεν αξίζαμε να δεχτούμε τρία γκολ σήμερα, άσχετα αν δεχτήκαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο τέλος δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Ήταν καθοριστική για την εξέλιξη η αποβολή του Μαλεζά. Κυνηγούσαμε το σκορ με 10 παίκτες και ανοιχτήκαμε πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν η ΑΕΚ να φτάνει πιο εύκολα στην εστία μας. Δεν αξίζαμε τόσο βαριά ήττα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα ατομικά λάθη που έγιναν σε αυτό το παιχνίδι, γιατί δώσαμε ευκαιρίες και γκολ στην ΑΕΚ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το αν η ΑΕΚ μπήκε πιο συγκεντρωμένα στο ματς: " Η ΑΕΚ έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, είχαν περισσότερο πάθος στις μονομαχίες και έδειχναν ότι κάθε μπάλα που διεκδικούσαν, θα την πάρουν. Το πρώτο γκολ ήρθε από λάθος δικό μας και πολύ καλό τελείωμα από τον παίκτη της ΑΕΚ. Χρειάζεται και ατομική ικανότητα για ένα τέτοιο γκολ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και μετά την αποβολή νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε".

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι: "Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι έχουμε αυτή την έλλειψη στα τελευταία παιχνίδια. Είναι καθαρά δικό μας θέμα κατά πόσο είμαστε συγκεντρωμένοι πριν το παιχνίδι και κατά πόσο όταν ξεκινάει. Πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του για να μη συνεχιστεί αυτό".

Για την αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: "Για το ότι δε σκοράραμε σήμερα, τι μπορεί να πει κανείς… Υπάρχει και ο αντίπαλος γκολκίπερ που κάνει τη δουλειά του. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική ενέργεια που βρεθήκαμε τρεις φορές και δε μπορέσαμε να σκοράρουμε".

Για τις ήττες του ΠΑΟΚ στην Αθήνα: "Θα είναι ένας προβληματισμός για την ομάδα, γιατί το να έρχεσαι στην Αθήνα και να χάνεις δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να κοιτάξουμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας και στα πιο δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα είναι τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το μέλλον μας και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να είναι εφικτοί οι στόχοι μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ