ΠΑΟΚ

Γκουερίνο: "Ο Κλάους να δουλέψει στο σκοράρισμα"

Γκουερίνο: "Ο Κλάους να δουλέψει στο σκοράρισμα"
Κλάους, Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων είπε ότι ο Αθανασιάδης πρέπει να σκύψει το κεφάλι, να μείνει και να δουλέψει μετά την προπόνηση στο σκοράρισμα

Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Τον ήξερα από τη Βραζιλία τον Μάτος. Είχα μια φιλία με τον προπονητή του όταν έπαιζε εκεί. Πολύ καλό παιδί και οικογενειάρχης. Είναι πολύ ευχαριστημένος με το κλίμα εδώ. Νομίζω ότι από τη νέα φουρνιά είναι από τις καλύτερες μεταγραφές, με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. Μια λύση πάρα πολύ καλή εκεί που υποφέραμε εδώ και χρόνια. Και στα αμυντικά του καθήκοντα είδαμε ότι από την πλευρά του δεν έχουμε διαρροές.

Το παιχνίδι ήταν όποιος το κλέψει. Η ΑΕΚ αν είχε γρήγορους παίκτες μπροστά, θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη. Χθες δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που περιμέναμε. Δε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ ειδικά στην Τούμπα πρέπει να παίξει επιθετικά, αλλά με προσοχή στις επιστροφές του, για να μη βρεθεί πίσω στο σκορ.

Μια παράκληση. Είναι μια περίοδος για τον Κλάους που θέλει μια βοήθεια από εμάς. Δεν του βγαίνουν πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν είχε και παίκτη από πίσω. Ο Κλάους είναι για μέσα στην περιοχή, εκεί έχει δώσει πολλές λύσεις και γκολ. Πρέπει να σκύψει το κεφάλι, να μείνει να δουλέψει μετά την προπόνηση, να δουλέψει στο σκοράρισμα, να αρχίσει να βάζει γκολ και μετά όλα θα πάνε καλά. Η λύση στο ποδόσφαιρο είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ