ΠΑΟΚ

Γκούμας: "Ανερχόμενη δύναμη ο ΠΑΟΚ"

Γκούμας: "Ανερχόμενη δύναμη ο ΠΑΟΚ"
Γκούμας INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο παλαίμαχος αμυντικός, Γιάννης Γκούμας, για τα πλέι οφ, το μέλλον του ΠΑΟΚ και την Εθνική 2004.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Γκούμας, που συμμετείχε στο φιλικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής 2004, μίλησε στο Metropolis 95, 5 για την "μάχη" των πλέι οφ, ενώ κατέθεσε την αποψή του και για το μέλλον του Δικεφάλου.

"Είναι μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα της Εθνικής ομάδας και να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στο στήθος. Ειδικά όταν παίζεις για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι χαρά για εμάς που τιμήσαμε τον Χρυσοβαλάντη και κάναμε το όνειρο του πραγματικότητά. Αναπολήσαμε παλιές καλές στιγμές της Πορτογαλίας με τα παιδιά του 2004", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα πλέι οφ:

"Oι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θα παίξουν όλα ρόλο στο ποιος θα πάρει την πρώτη θέση, όπως το βάθος των ομάδων. Μην ξεγράφετε τις άλλες δύο ομάδες. Όποια ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα θα κόψει πρώτη το νήμα. Δεν υπάρχει φαβορί. Όποια πρόβλεψη και να κάνουμε δεν είναι ασφαλής. Κλειδί είναι τα πρώτα παιχνίδια".

Τέλος δήλωσε για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ σύντομα θα είναι ικανός και να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ