ΠΑΟΚ

Γκολάσα:"Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα"

Γκολάσα:"Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Εγιάλ Γκολάσα πιστεύει ότι με νίκες ο ΠΑΟΚ θα πάρει και πάλι τα πάνω του

Το Πρωτάθλημα πρέπει να είναι στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ από δω και πέρα εκτιμά ο Εγιάλ Γκολάσα. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε τη σημασία μίας νίκης επί της Καλλονής για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για τη συχνή χρησιμοποίησή του το τελευταίο διάστημα:
"Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που είμαι με την ομάδα και παίζω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι".

Γιατί δεν είχε προσφέρει όσο περίμεναν στον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα :
"Ο κόουτς αποφασίζει, εγώ από την πλευρά μου πρέπει να προπονούμαι καλά για να είμαι έτοιμος. Αυτός αποφασίζει αν θα είμαι στην ομάδα, στην ενδεκάδα".

Για τη θέση που του ταιριάζει:
"Η θέση μου είναι στο κέντρο, πάντα εκεί έπαιζα, Μερικές φορές, όμως, όταν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών άλλων παικτών και ο προπονητής με χρειάζεται να παίξω δεξιά ή αριστερά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω".

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ με τη Γκαμπάλα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League:
"Έχει τελειώσει η Ευρώπη, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα, να επικεντρωθούμε σ' αυτή τη διοργάνωση και να κερδίσουμε".

Για την δύσκολη κατάσταση στην ομάδα τελευταία και τι φταίει:
"Η ομάδα έχει να κερδίσει 5, 6 ματς. Όμως, προσπαθούμε μέσα από κάθε προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλεύουμε στο σύστημα του προπονητή και θέλω να πιστεύω ότι τη Δευτέρα στην Καλλονή θα κερδίσουμε".

Για την άποψη που έχει για την Καλλονή:
"Κάθε ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να νιώσουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Αν η ομάδα κερδίζει τότε αυτό θα είναι ψυχολογική τόνωση και όλα θα πάνε καλά για μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ