ΠΑΟΚ

Γκολάσα: "Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι"

Γκολάσα: "Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εγιάλ Γκολάσα διέψευσε ότι ο ατζέντης του έθεσε θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο άφησε ανοιχτό παράθυρο γιατί καλοκαίρι.

Ο Εγιάλ Γκολάσα είναι αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις επαφές που είχε ο ατζέντης του με τον Λούμπος Μίχελ πριν αρκετές ημέρες. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το το διάστημα της διακοπής: "Προσωπικά, δούλεψα πολύ σκληρά και ελπίζω να αγωνιστώ στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται από μένα, εξαρτάται από τον προπονητή. Για την ομάδα, δούλεψε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, δηλαδή να συνεχίσουμε με νίκες".

Για τις αλλαγές στην ομάδα το τελευταίο διάστημα: "Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα. Η ομάδα είναι η ίδια, δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να συνεχίσει καλά και να κλείσει καλά τη σεζόν, για τον κόσμο και για όσους βρισκόμαστε στην ομάδα".

Για το αν η διακοπή ωφελήσει ή ζημιώσει την ομάδα: "Όλες οι ομάδες είχαν διεθνείς, θα δούμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνοο το αν μας έκανε καλό ή όχι. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά σε αυτό το διάστημα".

Για την παρουσία του ατζέντη του πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη και τις πληροφορίες ότι μίλησε για το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ: "Δεν είναι αλήθεια. Ο εκπρόσωπός μου ήταν εδώ και μίλησε με τον καινούργιο πρόεδρο, αλλά το θέμα συζήτησης δεν ήταν αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ, παρά την αφαίρεση βαθμών: "Όλοι οι παίκτες δίνουν το μάξιμουμ για την ομάδα, ελπίζω να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση".

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα η απουσία του κόσμου: "Σίγουρα είναι καλό να παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά δεν είναι ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παίζουμε καλά, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν στο γήπεδο υπάρχουν θεατές ή όχι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ