ΠΑΟΚ

Γκολάσα για Καραϊσκάκη: "Μπουκάλια, πυρσός και κλοτσιά σε συμπαίκτη"

Γκολάσα για Καραϊσκάκη: "Μπουκάλια, πυρσός και κλοτσιά σε συμπαίκτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εγιάλ Γκολάσα θυμήθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη σεζόν 2013/14, καταγγέλλοντας ασχήμιες που δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμη.

Ο Εγιάλ Γκολάσα αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Α Βιβ, ωστόσο, δεν ξεχνά το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε μεγάλη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα " sports.walla.co.il", όταν ρωτήθηκε για τη βία στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συνάντησε στον ΠΑΟΚ, θυμήθηκε το παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 2-1 στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2014.

"H βία στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι αντίκρισα στην Ελλάδα. Είδατε τι έγινε πρόσφατα στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά έχω δει πολύ χειρότερα. Ένα ματς που θυμάμαι ήταν με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Στους οπαδούς μας δεν επετράπη να πάρουν εισιτήρια για να μην έχουμε επεισόδια. Θυμάμαι ότι ένας πυρσός "χτύπησε" τον τερματοφύλακα μας στο πόδι, ενώ υπήρχε μια... θάλασσα από μπουκάλια στην περιοχή μας", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Είχαμε κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και εγώ είχα παίξει και στα 90 λεπτά. Στο τέλος οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο και μας κυνηγούσαν, ένας οπαδός κλώτσησε έναν συμπαίκτη μου (σ.σ. Περέιρα) . Κάναμε τρεις ώρες να φύγουμε από το γήπεδο", δήλωσε ο διεθνής μέσος σε μέσο της πατρίδας του.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη του. "Θέλω να διατηρώ την ασφάλεια της προσωπικής μου ζωής... Πιστέψτε με, δεν υπήρχε στιγμή που να μην μιλάω στο τηλέφωνο με την σύζυγο και την κόρη μου... Εγώ και η σύζυγος μου είμαστε από τα 14 μαζί, οπότε τίποτα άλλο δεν με νοιάζει", σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Στη συνέχεια υπήρξε η δημοσιοποίηση στον Τύπο για τη περιπέτεια της κόρης μου, πρέπει να δείτε τα μηνύματα που στήριξης που δέχθηκα από τον κόσμο. Ένα Σάββατο είχα το κινητό κλειστό και μόλις το άνοιξα είχα δεκάδες μηνύματα.

Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι να βγει το παιδί μου από το νοσοκομείο. Έχασα έξι κιλά, ήμουν πολύ πιεσμένος, δεν έπινα, δεν έτρωγα τίποτα. Ήταν ένας εφιάλτης. Αυτή η ιστορία μας ταρακούνησε για τα καλά. Καταλαβαίνεις ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ