ΠΑΟΚ

Γκολάσα: "Φέτος θα τα πάω καλά..."

Γκολάσα: "Φέτος θα τα πάω καλά..."
Γκολάσα INTIME SPORTS

Ο Εγιάλ Γκολάσα στάθηκε στο θέμα της προσαρμογής και των τραυματισμών για το ότι δεν απέδωσε όπως... θα έπρεπε την περσινή σεζόν και τόνισε πως δεν έχει την διάθεση να επιστρέψει στο Ισραήλ

Για την περσινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, για τα όσα έγραψαν στο Ισραήλ περί πιθανής επιστροφής του στη χώρα του αλλά και για το ότι ο "Δικέφαλος" δουλεύει πάνω στον σχηματισμό 3-5-2 μίλησε ο Εγιάλ Γκολάσα.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι δεν περασμένη σεζόν δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και το τι έφταιξε: "Πρώτα απ' όλα ήταν η πρώτη μου φορά πέρσι που έφυγα από την χώρα μου για να παίξω σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους και ήταν δύσκολο. Παράλληλα είχα και δυο σοβαρούς τραυματισμούς που με άφησαν εκτός τέσσερις μήνες. Προσπάθησα για το καλύτερο και ξέρω φυσικά ότι φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα για μένα και επομένως θέλω να προσφέρω όσα περιμένει η ομάδα και ο κόσμος από μένα".

Για το αν μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί το αν έκανε την καλή επιλογή ερχόμενος στον ΠΑΟΚ: "Σε καμιά περίπτωση. Είμαι καλά εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα. Ξέρεις, ο Θεός σε κατευθύνει πάντα, έτσι το αισθάνομαι εγώ και γι' αυτό λέω ότι είμαι χαρούμενος".

Για το ότι στο Ισραήλ πολλοί τον χαρακτήριζαν ως το μεγαλύτερο ταλέντο του ισραηλινού ποδοσφαίρου και αν ο ίδιος νιώθει πως έχει μείνει στάσιμος σε ότι αφορά την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει: "Όχι δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι είμαι καλά. Τον πρώτο χρόνο ήταν για μένα στάδιο προσαρμογής. Πλέον πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά και εφόσον δεν έχω ξανά τραυματισμούς θα πάω καλά".

Για το ότι διάφορα ΜΜΕ του Ισραήλ έγραψαν ότι ίσως επιστρέψει εκεί: "Για να το ξεκαθαρίσουμε. Ο ατζέντης μου, με ενημέρωσε ότι δυο ομάδες ενδιαφέρθηκαν. Αλλά του ξεκαθάρισα ότι έφυγα πέρσι από το Ισραήλ για να παίξω ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω να προσφέρω. Αλλά είναι ξεκάθαρη επιλογή για μένα ότι θα αργήσω να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι καλά, μου αρέσει εδώ και δεν έχω να σκεφτώ κάτι διαφορετικό".

Για το το αν σε κάποιον συμπατριώτη σου να έρθει στην Ελλάδα: "Αν είναι στον ΠΑΟΚ, χωρίς καμιά αμφιβολία. Όλα εδώ στην ομάδα είναι φανταστικά. Όπως και η Θεσσαλονίκη και ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ξέρω ότι σκέφτεστε την διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος να την σχολιάσω, αλλά μακάρι φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Γιατί έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο".

Για το ότι "πλησιάζει" ο πρώτος επίσημος αγώνας στις 16 Ιούλη: "Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε το 3-5-2. Εμένα μου αρέσει να παίζω ως μέσος. Πέρσι έπαιζα στα άκρα που δεν είναι η θέση μου. Αλλά θα παίξω όπου μου ζητηθεί. Με τον νέο μας τεχνικό δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα. Τον μαθαίνουμε γιατί καταλαβαίνει κανείς ότι πάντα ένας νέος τεχνικός θέλει να περάσει τα δικά του πράγματα. Αλλά σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι γιατί θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Αυτός είναι ο αρχικός μας στόχος. Δεν ανησυχώ για το ότι πιέζει ο χρόνος γιατί η ομάδα έχει καλούς παίκτες".

Για το γιατί απέτυχε ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν: "Γιατί υπήρχαν τραυματισμοί σημαντικών παικτών και αν θέλετε και ατυχία. Φέτος οφείλουμε να προσπαθήσουμε και πάλι, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ