ΠΑΟΚ

"Καμπανάκι" από Στέφενς: "Έτσι δεν πάμε για πρωτάθλημα!"

GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ εξόργισε τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας τα... έχωσε στους παίκτες του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τον ΟΦΗ και αυτό το εξέφρασε πριν την έναρξη της προπόνησης, τη Δευτέρα (20/9).

"Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση σας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Θέλω να είστε πιο ζωντανοί. Να ξέρετε ότι έτσι δεν πάμε για Πρωτάθλημα!", τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ συνεχίζοντας την ομιλία του αναφέρθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι με την Αλκμααρ:

"Δεν έχουμε καμία ελπίδα αν παίξουμε έτσι και με την Αλκμααρ".

Τέλος, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ολλανδικής ομάδας. "Η Αλκμααρ είναι πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην επίθεση. Ο τρόπος παιχνιδιού της είναι άκρως επιθετικός. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Μάρτινς, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής και είναι πολύ επικίνδυνος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ