ΠΑΟΚ

"Γκάζια" Στανόγεβιτς, μπήκαν Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
Σάχοβ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ το Σάββατο (8/7) είχε επιστροφές, προβλήματα τραυματισμών και οδηγίες σε έντονο ύδος από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που ζητά επίμονα γρήγορη κυκλοφορία μπάλας. (VIDEOS)

Είχε ευχάριστα νέα η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που έγινε παρουσία του Λούμπος Μίχελ (όσο ήταν ανοιχτό το θέμα Ρέι έμενε στο ξενοδοχείο), καθώς Μαλέζας και Κωνσταντινίδης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και συμμετείχαν κανονικά.

ΧΟΡΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Είχε όμως και ένα πρόβλημα, καθώς ο Βαρέλα δέχθηκε χτύπημα στο φιλικό με τη Γάνδη, είχε μυικό σπασμό και έκανε θεραπεία. Επιπλεόν, Κρέσπο και Πούγγουρας έκαναν αποφόρτιση, επειδή έπαιξαν 90 λεπτά κόντρα στους Βέλγους.

Το κύριο χαρακτηριστικό της προπόνησης, που άρχισε με τους παικτες να είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί στην προθέρμανση, ήταν οι έντονες παρατηρήσεις του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς την ώρα που έδινε οδηγίες σους παίκτες. Κυρίως φώναζε ότι εξασκούνταν στην κυκλοφορία μπάλας. Έκανε έντονες παρατηρήσεις, αλλά όταν έβλεπε να εφαρμόζονται σωστά αυτά που ζητούσε μοίραζε και μπράβο.

Πάρτε μία γεύση από τα videos του Sport24.gr:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ