ΠΑΟΚ

Γκαστόν Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ!

Γκαστόν Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ!

Ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 24αχρονο επιθετικό των Μοντεβίδεο Γουόντερερς και πρώτο σκόρερ πέρυσι στο Πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Τι δηλώνει στην "Ovación" ο ατζέντης του (VIDEO).

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν ακόμη επιθετικό για να κλείσει το ρόστερ του. Και όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φεύγει από τη λογική της απόκτησης φορ σε καλή ηλικία, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης (χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Μαμέ Τιάμ).

Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκαστόν Ροντρίγκες, τον 24αχρονo φορ των Μοντεβίδεο Γουόντερερς που ήταν πρώτος σκόρερ πέρυσι στο Πρωτάθλημα Ουρουγουάης με 19 γκολ (μαζί με τον Τζούνιορ Αρίας).

Αυτό επιβεβαιώνεται και από δήλωση του ατζέντη του, Ρικάρντο Κανάλς στην "Ovación" ο οποίος σημείωσε: " Δεν είναι αλήθεια ότι έχουν κανονιστεί τα πάντα ανάμεσα στους Μοντεβίδεο Γουόντερερς και την Πενιαρόλ. Αν αυτό συμβεί, τότε θα είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφέρεται να έρθει σε συμφωνία με τον Γκαστόν" και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως επίσημα να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Ο παίκτης δήλωσε ότι θέλει να παίξει στην Πενιαρόλ (στην οποία αγωνίζεται ο αδελφός του Μάξι), όμως, αν συνεχιστεί η στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις δεν θέλει να περιμένει να φτάσει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του (λήγει στα τέλη του επόμενου Ιουνίου) για να προσυμφωνήσει με άλλη ομάδα. Οπότε αν προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης ο ΠΑΟΚ άμεσα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Γκαστόν Ροντρίγκες έχει παίξει μόνο στους Μοντεβίδεο (ανέβηκε στην πρώτη ομάδα από τμήματα υποδομής το 2011) και εκτός από την κορυφή αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης.

Με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι Ουρουγουανοί, πιθανή πώληση του παίκτη κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ. Προφανώς, ο Λούμπος Μίχελ, όπως φαίνεται από τον τρόπο που κινείται στις περιπτώσεις των Ροντρίγκες και Τιάμ, έχει κάνει την προεργασία του και από σήμερα με τις επαφές που θα κάνει με τον Ιβάν Σαββίδη που ήρθε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η ιεράρχηση των στόχων που θα καθορίσουν τις τελικές κινήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ