ΠΑΟΚ

Γκάρι Ροντρίγκες: "Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι"

Γκάρι Ροντρίγκες: "Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου, στο Περιστέρι.

Στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 radio 103,3 με τον Άκη Δημακό μίλησε ο Γκάρι Ροντρίγκες, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου, στο Περιστέρι

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Ατρόμητου: "Ξέραμε ότι θα παίζαμε σε μια πολύ σκληρή έδρα και ότι ο Ατρόμητος είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Είναι μια σπουδαία νίκη και αυτοί οι 3 βαθμοί κόντρα στον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Αποδείξαμε ότι μπούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Παίζουμε ομαδικά και καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Παίζουμε για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα και ότι θα τα καταφέρουμε Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης και βοηθάει την ομάδα. Είναι σημαντικό να μας μεταδώσει την εμπειρία του".

Για τους αγώνες που ακολουθούν κόντρα στην Ντόρμουντ και στον Ολυμπιακό: "Μου έχουν μιλήσει για το ντέρμπι. Παίζουμε στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό. Έχουμε για να προετοιμαστούμε για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο για την Ντόρτμουντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά στην Τούμπα μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ