ΠΑΟΚ

Γκαγκάτσης: "Υποχρέωσή μας η πρόκριση"

Γκαγκάτσης: "Υποχρέωσή μας η πρόκριση"
ΠΑΟΚ, Γκαγκάτσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τοποθετήθηκε για την κλήρωση των playoffs του Europa League για τον ΠΑΟΚ. Γιάραμπεκ: "Ισχυρός ο ΠΑΟΚ, αν και πούλησε τον Μακ"

Την θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κληρωση που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Ντιναμό Τιφλίδας στα πλέι οφ του Europa League εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της, Μάκης Γκαγκάτσης στο περιθώριο της κλήρωσης στη Νιόν της Ελβετίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

Για την κλήρωση:

"Πάντα στις κληρώσεις λέμε πως δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος. Η κλήρωση είναι θετική σε σχέση με τις άλλες ομάδες, το ταξίδι θα είναι δύσκολο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και να υποτιμάμε καμιά ομάδα. Η Ντιναμό είναι πρωταθλήτρια στην Γεωργία. Είναι υποχρέωσή μας να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πιστεύω πως θα προκριθούμε".

Για τα ματς με τον Άγιαξ:

"Υπάρχει απογοήτευση. Περιμέναμε να προκριθούμε. Ήμασταν καλύτεροι και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε υποχρεωμένοι να προκριθούμε στους ομίλους. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία. Έχουμε βάλει τις βάσεις για την νέα σεζόν, είμαστε έτοιμοι τόσο για το Πρωτάθλημα όσο και για το Γιουρόπα Λιγκ".

Για το γεγονός πως οι ελληνικές ομάδες παίζουν τόσο νωρίς το μέλλον τους στην Ευρώπη:

"Αυτή την στιγμή είμαστε στην 15η θέση της Ουέφα και αν πέσουμε στην 16η θέση αυτό θα έχει ως συνέπεια να βγαίνει μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι από αυτό. Δεν αρκούν οι επενδύσεις. Είναι πολλά αυτά που συνέβαλλαν αρνητικά στο συγκεκριμένο γεγονός. Πιστεύω πως όσους βαθμούς μαζέψουμε, τόσο καλύτερο θα είναι αυτό για όλους μας. Κάποτε η Ελλάδα ήταν στην 6η θέση της UEFA και τώρα στην 15η. Είναι πολλές οι αιτίες και είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν".

Για το τι τον έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής:

" Το αποτέλεσμα μόνο μας προβλημάτισε, γιατί ουσιαστικά είδαν όλοι πως αποκαλεστήκαμε. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, αποκλειστήκαμε από ένα πέναλτι και από το μοναδικό σουτ του Άγιαξ στο παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μας προβλημάτισε και μας απογοήτευσε, και πρέπει να το ξεπεράσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι".

Γιάραμπεκ: "Ισχυρός ο ΠΑΟΚ, αν και πούλησε τον Μακ"

Δηλώσεις για την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League που έφεραν τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την ομάδα του Ντιναμό Τιφλίδας έκανε ο προπονητής της Γιουράι Γιάραμπεκ, που γνωρίζει καλά τον Δικέφαλο καθώς το περασμένο καλοκαίρι ήταν προπονητής της Σπαρτάκ Τρνάβα. Μιλώντας σε μέσα της Γεωργίας, τόνισε: " Ξέρω τον ΠΑΟΚ. Είναι μία αρκετά ισχυρή ομάδα. Όταν ήμουν προπονητής της Σπαρτάκ Τρνάβα, έπρεπε να ανταγωνιστώ με αυτούς και να τους σταματήσv σε δύο αγώνες. Μόλις πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ πούλησε έναν καλό του παίκτη, αλλά είναι αρκετά σοβαρός για να βάζει υψηλούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά έχουμε και εμείς τους δικούς μας στόχους και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη".

Πίπια (αντιπρόεδρος Ντιναμό): "Το δυνατό μας σημείο η άμυνα"

O αντιπρόεδρος της Ντιναμό Τιφλίδας, Γκεόργκι Πίπια μίλησε στον OTE TV για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ. "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, είναι μια ιστορική ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια".

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας του:

"Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε πολύ δεμένοι. Το δυνατό μας σημείο βρίσκεται στην άμυνα και τη δύναμη, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε και τύχη για να προκριθούμε".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:

"Γνωρίζω ότι είχε αγωνιστεί πριν 18 χρόνια κόντρα στη Λοκομοτίβ στην Τιφλίδα, αλλά σίγουρα από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλήρωση Europa: Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού
Το προφίλ της Ντινάμο Τιφλίδας
Ίβιτς: "Καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ"
VIDEO: Η πορεία της Ντινάμο Τιφλίδας στα προκριματικά
Οι ημερομηνίες για τα ματς με Ντινάμο Τιφλίδας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ