ΠΑΟΚ

Γκαγκάτσης: "Σαββίδης και ΠΑΟΚ δέχονται στοχευμένες επιθέσεις"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI)
Γκαγκάτσης EUROKINISSI SPORTS

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την Ημέρα ΠΑΟΚ και την φιλανθρωπική ενέργεια του ενιαίου ΠΑΟΚ για συγκέντρωση τροφίμων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για στοχευμένη επίθεση στην ομάδα του.

Για 7η συνεχή χρονιά, ο ενιαίος ΠΑΟΚ (με μπροστάρη τον Ερασιτέχνη) γιορτάζει τα γενέθλια του συλλόγου προχωρώντας στην συγκέντρωση τροφίμων υπέρ τυων συσσιτίων που επιτελούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Λαγκαδά και Κασσανδρείας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (4/5) δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία παραβρέθηκαν παράγοντες και αθλητές από όλο το φάσμα της οικογένειας του ΠΑΟΚ και έστειλαν το μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει, όσο μπορεί ο καθένας, την προσπάθεια.

Εφέτος, με αφορμή όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα, το σύνθημα είναι " Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει". Και πάνω σ' αυτό σκεπτικό, έχει ιδιαίτερη σημασία η τοποθέτηση που έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Σε μία εποχή που υπάρχει στοχευμένη επίθεση στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, ο σύλλογος είναι πιο ενωμένος από ποτέ και πρωταθλητής σε όλα. Προσωπικά ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρός της κ. Ιβάν Σαββίδης δεν παραλείπει να βρίσκεται κοντά σε πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες".

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Αλκης Ησαϊάδης, σημείωσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Επιλέξαμε φέτος το σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει» και έτσι θέλουμε για έβδομη φορά να στηρίξουμε με τρόφιμα τις Μητροπόλεις".

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος, από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, σημείωσε: " Είμαι περήφανος γιατί ο ΠΑΟΚ ενωμένος και αδιαίρετος κάνει μια εκστρατεία για να βοηθήσει τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα με τους αδύνατους και όχι με την ελίτ. Πρέπει, ο κόσμος, έστω και με το υστέρημά του, να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας".

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ, Νίκος Σταυρόπουλος, σημείωσε: " Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μετάλλια και Πρωταθλήματα αλλά διακρίνεται και για το κοινωνικό του πρόσωπο. Με πρωτοβουλία του Θανάση Κατσαρή και του Αλκη Ησαϊάδη, συγκεντρώνονται αυτά τα τρόφιμα για άτομα που το έχουν ανάγκη και είναι ένα μέγιστο και θεάρεστο έργο".

Κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει έκαναν και τρεις αθλητές, ο Δημήτρης Πέλκας από την ποδοσφαιρική ομάδα, ο Θοδωρής Ζάρας από το μπάσκετ και η Κορίνα Γιαννούλη από το γυνακείο βόλεϊ. Ο Πέλκας ανέφερε: "Ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών καλώ τον απλό κόσμο να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια. Για έβδομη φορά γίνεται αυτή η προσπάθεια, είμαστε περήφανοι για αυτό και πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε".

Ο Θοδωρής Ζάρας είπε: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Βλέπω αυτές τις ενέργειες και νιώθω περήφανος. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να στεφθεί και πάλι με επιτυχία και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα".

Ο Κρίνα Γιαννούλη υποστήριξε: "Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 92 χρόνια και έχει καθιερώσει αυτή την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας. Να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο".

Τέλος, μίλησαν και ιερείς-εκπρόσωποι των Μητροόλεων που διοργανώνουν τα συσσίτια.

*Το Sport24.gr στηρίζει την φιλανθρωπική ανέργεια, ως χορηγός επικοινωνίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ