ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης: "Είναι τρελός ο Βούλγαρος..."

Γιώργος Σαββίδης: "Είναι τρελός ο Βούλγαρος..."
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, για την απόκτηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ. Τι έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram. Η μεταγραφή του Βούλγαρου στις 21 κορυφαίες του Europa League.

Σχόλιο για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος στον λογαριασμό του στο instagram. "Eίναι τρελός ο Βούλγαρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά τον υπογράψαμε. Παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, ο Καμπιάσο και ο Εσιέν φέρνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα διαφορετικό επίπεδο", έγραψε χαρακτηριστικά και πήρε τα... ευχαριστώ και τα μπράβο των οπαδών του ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

Γιώργος Σαββίδης: "Είναι τρελός ο Βούλγαρος..."

Στις 21 κορυφαίες μεταγραφές του Europa League...

Αναφορά στις κορυφαίες μεταγραφές των ομάδων του Europa League έχει η UEFA. Συγκεκριμένα αναφέρει 21 μεταγραφές και μέσα στη λίστα είναι και αυτή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. "Αναμφισβήτητα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Βοήθησε την Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν για να φτάσει στα προημιτελικά και ο 34χρονος Βούλγαρος θα προσπαθήσει να αυξήσει την επιθετική απειλή του ΠΑΟΚ με την ικανότητά του για το γκολ, την ψυχραιμία του, την ακρίβεια του και τις τεχνικές δεξιότητες". Προφανώς η UEFA για να βάζει τον Μπερμπάτοφ στις κορυφαίες μεταγραφές του Europa League, ο Βούλγαρος αναμένεται να έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ