ΠΑΟΚ

Γιορτή του ΠΑΟΚ στο Μέγαρο

Γιορτή του ΠΑΟΚ στο Μέγαρο

Στις 20 Απριλίου θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η μεγάλη επετειακή εκδήλωση του ΠΑΟΚ για τον εορτασμό των 90 χρόνων του συλλόγου και τη Δευτέρα (11/1) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη μεγάλη επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΑΕ για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου. Από την ιστοσελίδα του της ΠΑΕ ανακοινώθηκε η συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί τη Δευτέρα (11/4).

Αναλυτικά: " Τη Δευτέρα (11/04) στις 12.00 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου για την επετειακή εκδήλωση των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, η οποία θα γίνει στις 20 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Το 2016 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπληρώνει 90 χρόνια ύπαρξης, προσφοράς, αγώνων και θυσιών. Μάλιστα στις 20 Απριλίου, ανήμερα της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την αναγνώριση του συλλόγου από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφαση αριθμό 822, έχει προγραμματιστεί η λαμπρή επετειακή εκδήλωση στην αίθουσα Φίλων Μουσικής του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Για το σκοπό αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η επιτροπή των εορτασμών για τα 90 χρόνια του συλλόγου, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (11/04, 12:00) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ