ΠΑΟΚ

Γιόρτασε ο Μάτος, παρέα με παίκτες του Άρη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η λάτιν παρέα του Λέο Μάτος στο γενέθλιο γεύμα του την Κυριακή (1/4) σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μαζί του παίκτες του Άρη, εντυπωσιακή η σύζυγός του. (PHOTO)

Τα γενέθλιά του (έκλεισε 32 χρόνια ζωής) ήταν χθες Δευτέρα (2/4). Όμως, το ρεπό ήταν μία μέρα πριν, την Κυριακή (1/4) αφού το Σάββατο ο ΠΑΟΚ είχε δώσει τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Έτσι, ο Λέο Μάτος, φρόντισε να γιορτάσει με καλή παρέα τα γενέθλια του λίγο πριν αυτά έρθουν και επίσημα.

Σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Βραζιλιάνος άσος έκανε το τραπέζι στην βραζιλιάνικη παρέα του, με την οποία περνά αρκετό χρόνο.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Sport24.gr, διακρίνονται δίπλα στον Λέο Μάτος ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, και ο νεαρός παίκτης, Ζίμπα, που εντάχθηκε στις Ακαδημίες του "Δικεφάλου" με εισήγηση του 32χρονου μπακ.

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, βρίσκεται ο βετεράνος άσος και νυν ατζέντης, Βεριντιάνο Μαρσέλο, με τον συνεργάτη του Μπρούνο Καρντόζο και δύο παίκτες του Άρη, τον Ντάρσι Νέτο και τον Πορτογάλο, Ούγκο Σόουζα.

Όλοι αυτοί παρέα με τις συζύγους και τις φίλες τους (ξεχωρίζει η εντυπωσιακή σύζυγος του Λέο Μάτος, Τάμι) ευχήθηκαν "Χρόνια Πολλά" στον άσο του ΠΑΟΚ.

Γιόρτασε ο Μάτος, παρέα με παίκτες του Άρη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ