ΠΑΟΚ

Γιατί καθυστερούν οι μεταγραφές

Γιατί καθυστερούν οι μεταγραφές
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Τι περιμένει ο Άρνεσεν για να πετύχει στο μεταγραφικό παζάρι συνδυασμό ποιότητας και καλής τιμής. Τι διεμήνυσε στον Δανό αθλητικό διευθυντή ο Ιβάν Σαββίδης.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ δεν έχει στελεχώσει το ρόστερ του με νέους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληφορορίες, ο λόγος της καθυστέρησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Άρνεσεν έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και αυτό δεν το αποδεικνύει μόνο η περίπτωση Φινμπόγκασον.

Ο Δανός έχει πει στον Σαββίδη και τον Αγγελίδη ότι περιμένει να κλείσουν το ρόστερ τους μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (π.χ. Τσέλσι) για να πάρει παίκτες που δεν δεν θα χωρούν στα πλάνα τους. Αυτό, φυσικά, είναι χρονοβόρο.

Ενα από τα σημεία, εξάλλου, που συζητήθηκαν στη σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου (18/7) είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί από υψηλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει, με κυριότερες περιπτώσεις των Μάρτενς και Μαντούρο.

Ο Σαββίδης βλέπει, λοιπόν, ότι δεν μπορεί, ακόμη, να ελαφρύνει την ομάδα από χρήματα που δίνονται χωρίς αντίκρισμα και γι' αυτό δείχνει διστακτικός για πολύ μεγάλες υπερβάσεις.

Ετσι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δώσει μεν το ok για καλούς παίκτες, αλλά πάντα εντός μπάτζετ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ