ΠΑΟΚ

Γιατί δεν υπογράφει ο Τζανδάρης;

Γιατί δεν υπογράφει ο Τζανδάρης;
Τζανδάρης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε με τον ατζέντη του για την ανανέωση, η διαπραγμάτευση έχει "κολλήσει" και ο Βρύζας κάνει απευθείας προσέγγιση στον παίκτη.

Όταν ο ΠΑΟΚ εκδήλωνε την επιθυμία να αναπροσαρμόσει και να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φάνη Τζανδάρη οι περισσότεροι πίστευαν ότι το θέμα θα ολοκληρωνόταν με συνοπτικές διαδικασίες, αφού αυτό συνέβαινε κάθε φορά που ένας ποδοσφαιριστής (με μηνιαίο μισθό 840 ευρώ) που "ξεπεταγόταν" από τις Ακαδημίες κέρδιζε με την απόδοσή του το πρώτο, ουσιαστικά, επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον νεαρό μέσο για νέο τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 70.000 ευρώ ετησίως και θα ανεβαίνουν 10.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Ο ατζέντης του παίκτης έχει αρνηθεί αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ και η διαπραγμάτευση προς το παρόν έχει "κολλήσει". Ο Τζανδάρης, βέβαια, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος να "χαθεί" (κάτι που συμβαίνει με τον Κατσικά), ωστόσο, το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση δεν προχωρά δεν περνά απαρατήρητο.

Πόσο μάλλον όταν τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί φημολογία περί κρούσης του Ολυμπιακού που φέρεται να δίνει στον 21χρονο ποδοσφαιριστή 20.000 ευρώ ετησίως παραπάνω.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ζήσης Βρύζας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας απευθείας με τον παίκτη θέλοντας να ξεκαθαρίσει άμεσα την υπόθεση και να δει αν όσα άκουγε από τον ατζέντη ανταποκρίνονταν 100% στα "θέλω" του παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ