ΠΑΟΚ

Γιατί δεν είναι πιθανό να φύγει ο Περέιρα

Γιατί δεν είναι πιθανό να φύγει ο Περέιρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς διαγράφεται το μέλλον της συνεργασίας του Περέιρα με τον ΠΑΟΚ. "Το αργότερο σε τρεις μέρες τελειώνει η υπόθεση Ενρίκε", λένε στην Τούμπα, εκφράζοντας σιγουριά για την απόκτησή του.

Μπορεί να συζητήθηκε έντονα το βράδυ του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φακούντο Περέιρα από τον Δικέφαλο (δεν το απέκλεισε ο Βλάνταν Ίβιτς), ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμβεί αυτό.

Και το συμπέρασμα προκύπτει μέσα από συγκεκριμένα δεδομένα:

Κατ' αρχάς, πρέπει να διευκρινιστεί ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2018.

Από την πλευρά του "Δικεφάλου", οι άνθρωποί του δεν θα ήταν αρνητικοί στο να συναινέσουν στον δανεισμό του αν ο ίδιος επέμενε να φύγει. Ο 30χρονος επιθετικός, όμως, δεν βλέπει με θετικό μάτι έναν ακόμη δανεισμό.

Δεν θέλει να μπει στη διαδικασία που είχε βιώσει και πέρσι πηγαίνοντας αρχικά στην Καμπάλα και στη συνέχεια στη Ρασίνγκ Κλουμπ. Δεν επιθυμεί μία τέτοια λύση. Θέλει να μείνει και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του ή αν είναι να φύγει, αυτό να γίνει με μεταγραφή.

Τέτοια προοπτική δεν φαίνεται να υπάρχει, οπότε πολύ δύσκολα-θα πρέπει να αλλάξουν εντυπωσιακά τα δεδομένα-θα αποχωρήσει τώρα από τον ΠΑΟΚ ο 30χρονος φορ.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΡΕΝ ΚΑΙ ΕΝΡΙΚΕ

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά στη μεταγραφή του Πέντρο Ενρίκε από τη Ρεν, από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα έχει αίσιο τέλος και μάλιστα πολύ σύντομα. Όπως λένε χαρακτηριστικά στα γραφεία της Τούμπας: "Είμαστε στο σωστό δρόμο, το αργότερο σε τρεις μέρες θα τελειώσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Περέιρα: "Να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι"
Ίβιτς: "Να πάρουμε πίσω τους βαθμούς που χάσαμε στην Τούμπα"
Όλα καλά με τον Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Βελλίδη
Ερευνα για τον Σρτζαν Μιγιαΐλοβιτς
Ο Ίβιτς ορίζει αρχηγούς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ