ΠΑΟΚ

Γιάραμπεκ: "H πρόκριση είναι mission impossible"

Γιάραμπεκ: "H πρόκριση είναι mission impossible"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Ντίναμο Τιφλίδας, Γιουράι Γιάραμπεκ έθεσε ως στόχο να βάλει η ομάδα του τρία γκολ στην Τούμπα, αλλά δεν πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Ξεχώρισε τον Ροντρίγκες, το ίδιο και ο Μιγκελ Αλβάρο.

Διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης που έχουν είναι ο προπονητής και οι παίκτες της Ντινάμο Τιφλίδας. Αυτό προκύπτει από τα όσα δήλωσαν ο τεχνικός, Γιουράι Γιάραμπεκ και ο μέσος, Μιγκέλ Αλβάρο.

Ο Σλοβάκος προπονητής της Ντινάμο σημείωσε:

Για την αξία του αγώνα μετά το 0-3 της Τιφλίδας: "Το 0-3 είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για μας, θέλαμε κάτι παραπάνω. Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε στο γήπεδο".

Για τη σύγκριση του φετινού ΠΑΟΚ με την ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι: "Είναι πάρα πολύ δύσκολη ερώτηση. Ακόμη και μετά το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ομάδα. Από αυτή αποδέσμευσε φέτος μόνος τον Μακ και τον Λούκας".

Για το αν περιμένουμε τη Ντινάμο να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο: "Ο στόχος μας είναι να βάλουμε τρία γκολ για να πάει το ματς στην παράταση, αλλά πρέπει να παίξουμε και έξυπνα αμυντικά γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με έξυπνους παίκτες και μπορεί να βγαίνει επικίνδυνα στην επίθεση".

Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει: "Έχει κι άλλους καλούς παίκτες πλην του Ροντρίγκες, για τον οποίο μίλησε ο Αλβάρο, όπως ο Τζάλμα Κάμπος, ο Μπίσεσβαρ, ο Ζάιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο στη Γεωργία, αλλά όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ είχε παίξει πολύ καλά στο δεύτερο μέρος και έβαλε και δύο γκολ".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ντινάμο: "Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο… αλλά αυτό το ματς είναι mission impossible".

Αλβάρο: "Αν σκοράρει ο ΠΑΟΚ, τελείωσαν όλα"

Από την πλευρά του ο Ισπανός μέσος, Μιγκέλ Αλβάρο, σημείωσε:

Για την κατάσταση μετά το 0-3: "Το 0-3 είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ από δύο κόρνερ. Εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά το ποδόσφαιρο είναι γκολ. Αύριο θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο".

Για το πώς θα αγωνιστεί η Ντινάμο: " Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πρέπει όμως να προσέξουμε και τον ΠΑΟΚ στις αντεπιθέσεις γιατί αν βάλει ένα γκολ το παιχνίδι τελείωσε".

Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: "Έχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Ροντρίγκες και άλλους που δεν θυμάμαι. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σαν ομάδα. Το αποδεικνύει και ότι κέρδισαν με δύο γκολ, από δύο κόρνερ".

Photo Credits: Action Images

Δίχως Τζιγκάουρι απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η Ντιναμό Τιφλίδας προπονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα. Η ομάδα της Γεωργίας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζιγκάουρι γιατί το τελευταίο διάστημα έχει πρόβλημα τραυματισμού (εκτός και ο Κουρέ ο οποίος σταθερά είναι στα πιτς).

Αντί του Τζιγκάουρι, στην ενδεκάδα της Ντιναμό για το ματς της Πέμπτης απέναντι στον ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί ο Ντβαλισβίλι ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας ενώ ο Σπίτσιτς αναμένεται να πάρει την θέση του Τσελίτζε. Ετσι στο αρχικό σχήμα της Ντιναμό πιθανότατα να είναι οι Σκρίμπε, Λομπανίτζε, Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε, Παπουνασβίλι, Κετεϊσβίλι, Ρενέ Σάντος, Ντβαλισβίλι, Σπίτσιτς, Τσαντουρισβίλι και Παρουνασβίλι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ