ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας"

Γιάννου: "Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας"

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε για τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του.

Ο νεαρός επιθετικός Απόστολος Γιάννου κατέθεσε στη NOVA την άποψή του για τα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Κερδίσαμε στο τελευταίο φιλικό, θέλουμε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με καλή ψυχολογία, που δεν την έχουμε λόγω των δυο τελευταίων (σ.σ. επίσημων) παιχνιδιών. Θέλουμε να δείξουμε καλό εαυτό για να πάρουμε τη νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης".

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ωφέλιμη για τον ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως ναι ... σίγουρα πιο πολύ στο ... κεφάλι παρά σωματικά χρειαζόμασταν πιο πολύ να ξεκουραστούμε. Πήραμε μια μέρα ρεπό, μας βοήθησε και ψυχολογικά και το φιλικό και η ξεκούραση".

Για το τι φταίει και ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλός στα τελευταία παιχνίδια: "Το πρόβλημα είναι σε όλο το σύνολο. Πρέπει να παίξουμε με πιο πολύ αυτοπεποίθηση που δεν το κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια, μπαίνουμε φοβισμένα μέσα και θέλουμε να το βελτιώσουμε. Θέλουμε να μπούμε γερά στο παιχνίδι με την Τρίπολη, να δείξουμε έναν καλό εαυτό, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη".

Για το πώς μπορεί επιθετικά να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι δε φταίει ποτέ ούτε η επίθεση, ούτε η άμυνα, είναι όλο ένα σύνολο. Αν δεν πηγαίνει η επίθεση δεν πηγαίνει και η άμυνα και το αντίθετο. Θέλουμε να βελτιώσουμε γενικά την εικόνα μας μες στο παιχνίδι να έχουμε πιο πολύ αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και να παίξουμε έτσι όπως μπορούμε".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Πρέπει να μπούμε δυνατά, να μη φοβόμαστε και να παίξουμε έτσι όπως μπορούμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ολα τ' άλλα θα έρθουν, με τις καλές εμφανίσεις θα πάρουμε και τη νίκη. Η Τρίπολη πάντα είχε καλή ομάδα. Νομίζω πλέον πως όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες. Δεν υπάρχει ομάδα που να είναι πιο αδύναμη ή πιο δυνατή. Εμείς σε όλα τα ματς πρέπει να μπαίνουμε το ίδιο κι αυτό θέλουμε να κάνουμε και σ' αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ