ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: "Να μείνω στον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσω μία θέση"

Γιαννούλης: "Να μείνω στον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσω μία θέση"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έδωσε το στίγμα των σκέψεών για τη σεζόν που αρχίζει και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει και να διεκδικήσει μια θέση (VIDEO).

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έδωσε το στίγμα του πέρυσι κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου νέου παίκτη της Σούπερ Λίγκα και φέτος θέλει να έχει ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ο νεαρός μπακ, μίλησε στο PAOK TV για τις φιλοδοξίες του ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την παρουσία του στο ρόστερ του νέου ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι φέτος στην προετοιμασία της ομάδας, σε αντίθεση με πέρσι. Από κει και πέρα θα ήθελα να δείξω τον καλό μου εαυτό για να παραμείνω στην ομάδα όλη την χρονιά...".

Για τη γεμάτη περσινή σεζόν και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στην περσινή Σούπερ Λίγκα: "Σίγουρα με βοήθησε η γεμάτη χρονιά στη Βέροια. Το βραβείο δεν λέει κάτι, θα πρέπει να το δικαιολογήσω, παραμένοντας στην ομάδα του ΠΑΟΚ και παίρνοντας κάποια παιχνίδια".

Για το αν του ταιριάζει η θέση του αριστερού μπακ και τους στόχους του: "Ναι, όσο περνάει ο καιρός νομίζω πως μου ταιριάζει καλύτερα αυτή η θέση και νιώθω πιο καλά εκεί. Ο στόχος μου είναι να μείνω στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μέσα από την απόδοση μου να διεκδικήσω μια θέση...".

Πούγγουρας: "Πιο έτοιμος πλέον..."

O Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στο "PAOK TV" τονίζοντας πως πλέον είναι πιο έτοιμος από την προηγούμενη σεζόν. Η ΠΑΕ αναφέρει: "Έχοντας περάσει αρκετό καιρό με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, κάνοντας μάλιστα και ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα, το καλοκαίρι αναχώρησε για Βέροια μαζί με τον Γιαννούλη . Έφυγε σαν ένας νεαρός φέρελπις ποδοσφαιριστής και γύρισε ως κανονικός παίκτης με 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πλέον δηλώνει έτοιμος να βρει το ρόλο του στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ