ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: "Καμία Βέροια δεν θα μας σταματήσει αν είμαστε αυτοί που πρέπει"

Γιαννούλης: "Καμία Βέροια δεν θα μας σταματήσει αν είμαστε αυτοί που πρέπει"
ΠΑΟΚ, Γιαννούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, αναγνωρίζει το δυνατό σημείο της Βέροιας, αλλά βλέπει νίκη της ομάδας του.

Έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στη Βέροια (ήταν βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής) ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στη Nova με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ομάδα της Ημαθίας και στάθηκε μεταξύ άλλων, στον ανεβασμένο βαθμό ανταγωνισμού του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για τη σημασία της επικράτησης επί της Σλόβαν Λίμπερετς:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Μας βοηθάει κυρίως βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, ώστε να συνεχίσουμε και να βλέπουμε την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία, σε πρωτάθλημα και Europa League».

Για την επίδραση της νίκης στη Τσεχία σε σχέση με την ισοπαλία με την Ξάνθη:

«Θα ξεχαστεί το παιχνίδι με την Ξάνθη γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και να κερδίζουμε».

Για το παιχνίδι στην Βέροια:

«Δεν έπρεπε να χαθούν οι βαθμοί με την Ξάνθη, αλλά ότι έγινε, έγινε. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με την Βέροια, στο οποίο αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, πιστεύω θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς» .

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Κυριακή:

«Φέτος είναι μία τελείως διαφορετική Βέροια. Είναι και φέτος ανταγωνιστική. Μία σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά θεωρώ πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς».

Για τη νίκη της Βέροιας στη Νέα Σμύρνη:

«Σίγουρα θα έχουν την ψυχολογία τους ψηλά, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για τις απώλειες των τεσσάρων μεγάλων:

«Αυτό θα συμβαίνει. Όταν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αυτά συμβαίνουν. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι. Συνεχίζουμε και βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής:

«Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, καθώς αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, νομίζω ότι καμία Βέροια δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει».

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ