ΠΑΟΚ

Για sold out το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Στο... πόδι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/3, 19.30) με τον Ολυμπιακό. Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει. Πάει για MVP Φερβουαρίου ο Μυστακίδης και για το βραβείο του καλύτερου γκολ αυτό του Πρίγιοβιτς

Μεγάλη είναι η κίνηση των εισιτηρίων του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακο, που θα γίνει την Κυριακή (5/3, 19.30) στην Τούμπα. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πολύ λίγα εισιτήρια έχουν μείνει σε όλες τις θύρες και δεν αποκλείεται να γίνει sold out. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα Τιμή

1-> 40 ευρώ

2, 3-> 30 ευρώ

5, 6-> 20 ευρώ

4, 4A-> 10 ευρώ

7Α-> 15 ευρώ

8-> 10 ευρώ

VIP 3ου-> 120 ευρώ

VIP 4ου-> 120 ευρώ.

Για MVP ο Μυστακίδης και για best goal ο Πρίγιοβιτς

Ανοιξαν οι ψηφηφορίες για τον MVP του Φεβρουαρίου και το καλύτερο γκολ του ίδιου μήνα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Μυστακίδης προηγείται στην πρώτη με πσοστό περίπου 59% και ακολουθούν ο Πρίγιοβιτς με 21% και ο Μαλεζάς με 20%. Όσο για το καλύτερο γκολ, στη... ζυγαριά έχουν μπει τρία.

Του Πρίγιοβιτς με την Ξάνθη στο ματς Κυπέλλου στα Πηγάδια που ήδη συγκεντρώνει ποσοστό κοντά στο 61%, του Πέλκα με τη Βέροια που πιάνει ένα 27% και του Ενρίκε με τον Αστέρα Τρίπολης που έχει επιλεγεί ως τώρα από το 12 των ψηφοφόρων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους διαγωνισμούς, μπείτε εδώ και εδώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ