ΠΑΟΚ

Γι' αυτό έκανε "κλικ" στον Στανόγιεβιτς ο Δημητρίου

Ο ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Ο ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Ο 18χρονος αμυντικός, Κώστας Δημητρίου, πήρε τα εύσημα στο πρώτο του φιλικό με τον ΠΑΟΚ από τον προπονητή της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβις είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Κώστα Δημητρίου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Τούμπιζ. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε αντί του τραυματία, Στέλιου Μαλεζά και στο 45λεπτο στο οποίο αγωνίστηκε έκανε τον Στανόγιεβιτς να κάνει ειδική αναφορά στο όνομά του.

"Από το παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως με τον Δημητρίου γιατί είναι το πρώτο του ματς στην πρώτη ομάδα. Ο Πούγγουρας και ο Δεληγιαννίδης συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και καιρό".

Ο προπονητής του "Δικεφάλου του βορρά" διαπίστωσε πως ο Δημητρίου άφησε... στα αποδυτήρια το όποιο άγχος θα είχε ο παίκτης της ηλικίας του στην πρώτη του - έστω και φιλική - συμμετοχή.

Ο Κώστας Δημητρίου είναι γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1999, και η ΠΑΕ, στο βιογραφικό του αναφέρει: "Εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας Κ17 – με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στο final four της σεζόν 2014-15 – φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 την σεζόν 2013-14, ο Κωνσταντίνος Δημητρίου είναι ένας κεντρικός αμυντικός, που παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη βελτίωση.

Είναι πολύ καλός στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς διαθέτει την ευχέρεια να διαβάζει τις φάσεις και να κατεβάζει με άνεση την μπάλα από την άμυνα προς το κέντρο του γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη σεζόν είχε ουκ ολίγες συμμετοχές στην Κ20".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ