ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Να δουλέψουμε καλά για την πρωτιά"

Γεωργιάδης: "Να δουλέψουμε καλά για την πρωτιά"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Η ομιλία του Γιώργου Γεωργιάδη προς τους παίκτες του εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Προσοχή στην εξωγηπεδική ζωή ζήτησε ο Γιώργος Γεωργιάδης από τους παίκτες του, στους οποίους τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα είπε: " Προτεραιότητά μας είναι τα πλέι οφ στη φάση που βρισκόμαστε και πρέπει να ρίξουμε όλη την προσοχή μας εκεί. Δεν πρέπει να μας απασχολούν άλλα ζητήματα, μόνο ο στόχος μας που είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ".

Τους ζήτησε ακόμη:

" Θέλω να είμαστε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι για τους αγώνες. Να δουλέψουμε καλά και να προσέχετε την εξωγηπεδική σας ζωή".

Εμφανής βελτίωση για όσους πήγαν Σερβία

Από χθες είναι πίσω οι παίκτες που είχαν ταξιδέψει στη Σερβία και επισκέφθηκαν τη Μαριάνα Κοβάσεβιτς, μία ειδική μασέρ στην οποία πηγαίνει ο Ρατς εδώ και χρόνια. Όλοι τους είναι καλύτερα και ειδικά ο Κλάους παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση.

Φαίνεται πως αυτός και ο Βίτορ θα είναι στη διάθεση του Γεωργιάδη για το ματς με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ