ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Μην απογοητεύεστε, πάμε για τη 2η θέση"

Γεωργιάδης: "Μην απογοητεύεστε, πάμε για τη 2η θέση"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Γεωργιάδης τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ΠΑΟΚ πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουν την δεύτερη θέση στα play-offs της Super League.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό, οι ελπίδες του "Δικέφαλου" για την κατάληψη της πρώτης προνομιούχου θέσης τα play-offs εξανεμίστηκαν. Οι "πράσινοι" βρίσκονται επτά βαθμούς πάνω από τον ΠΑΟΚ και χρειάζονται μόλις δύο στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές για να "κλειδώσουν" και τυπικά την πρωτιά.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν δεδομένη την απώλεια της πρώτης θέσης και πρώτα απ' όλους ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος από την επομένη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λέει συνεχώς στους παίκτες του πόσο σημαντικό είναι τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ομάδα, να πάρει ο ΠΑΟΚ την δεύτερη θέση και αυτομάτως το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
Ο Γ.Χ προσπαθεί να... ξεκολλήσει τα μυαλά των παικτών του από την ήττα στο ντέρμπι λέγοντάς τους πως δεν πρέπει να μείνουν στην απογοήτευση που υπάρχει από την απώλεια της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, τονίζει ότι άπαντες πρέπει να δώσουν όλα τα αποθέματα δυνάμεων που έχουν για να πετύχουν τον στόχο που τους απέμεινε, δηλαδή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.

Δεν έκανε δοκιμές

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Τα προβλήματα τραυματισμών, τιμωριών και απουσιών γενικότερα είναι πολλά. Επιπλέον, ο Γεωργιάδης ξεκουρασε τους επιβαρυμενους παίκτες με αποτέλεσμα να μη δοκιμάσει κάποιο σχήμα ή γενικότερα να "δείξει" στις προπονήσεις αυτά που έχει σκοπό να κάνει στην έδρα των "πρασίνων". Στην μοναδική προπόνηση που απομένει, αυτήν του Σαββάτου (30/5) ο Γ.Χ αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις τόσο για την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, όσο και για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ