ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Για εμάς δεν ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό"

Γεωργιάδης: "Για εμάς δεν ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν σε προτεραιότητα μετά τα τελευταία αποτελέσματα των πλέι οφ.

Όλα για όλα στα παιχνίδια που έρχονται με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να τα δώσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του τριφυλλιού, έδωσε συγχαρητήρια στους πράσινους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ ενώ για το τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε τρεις μέρες σημείωσε πως και θα έχει κάποιους επιπλέον παίκτες στην διάθεση του ενώ και οι παίκτες του θα καταλάβουν τη σημασία των αγώνων.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Δεν έχουμε να πούμε πολλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια και πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Κατάφερε μετά από ένα δύσκολο δίμηνο, τρίμηνο να εμφανιστεί φρέσκος στα πλέι οφ και με ξεκάθαρες ιδέες στα πλέι οφ.

Μετά τα αποτελέσματα των πλέι οφ το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το κρισιμότερο για εμάς αλλά τα δυο παιχνίδια που έρχονται με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο και πρέπει να προετοιμαστούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης".

Είπατε ότι αυτό το παιχνίδι δεν ήταν το σημαντικό αυτό επηρέασε τις επιλογές σας;
"Ναι επιλέξαμε αν και δεν έχουμε πολλές επιλογές και σήμερα είχαμε αρκετούς τραυματίες επιλέξαμε να βάλουμε και κάποια νέα παιδιά και να ξεκουραστούν και οι υπόλοιποι. Το σημερινό δεν ήταν το κρίσιμο παιχνίδι για εμάς".

Τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε τέσσερις μέρες;
"Την Τετάρτη είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και με τον Ατρόμητο και με τον Αστέρα δεν δείξαμε κατώτεροι, θα καταλάβουν την κρισιμότητα του τεχνικού οι παίκτες και θα πάρουμε τα παιχνίδια".

Από τον Δεκέμβριο και μετά ο ΠΑΟΚ δείχνει ένα πολύ κακό πρόσωπο, τι έχετε να πείτε;
"Αυτή είναι μεγάλη συζήτηση τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέτε, έχουμε δυο παιχνίδια σε μια εβδομάδα και θα επικεντρωθούμε σε αυτά".

Γιατί αυτή η ομάδα θυμίζει ΠΑΟΚ μόνο σε ότι έχει να κάνει με τη φανέλα;
"Άλλη ερώτηση".

Ο Παναθηναϊκός σας έχει κερδίσει σε όλα τα ματς φέτος, αυτό πως θα σας επηρεάσει για τη συνέχεια;
"Εμείς την Τετάρτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο. Μην σταθούμε στο παιχνίδι το σημερινό ας κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης".

Θα έχετε στην διάθεση σας τους Μακ και Αθανασιάδη;
"Θα δούμε δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω να είναι διαθέσιμοι οι περισσότεροι".

*Στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόπηκαν 12.964 εισιτήρια και οι και εισπράξεις ήταν108.006 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ