ΠΑΟΚ

Γέβτιτς: "Ο ΠΑΟΚ μου έκανε πρόταση"

Γέβτιτς: "Ο ΠΑΟΚ μου έκανε πρόταση"
Γέβτιτς

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Λεχ Πόζναν, Ντάρκο Γέβτιτς, αποκάλυψε σε συνέντευξή του την κρούση από τον ΠΑΟΚ. Προτάθηκε ο Μπαμπακάρ της Φιορεντίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα (VIDEOS).

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα " przegladsportowy.pl", ο Ντάρκο Γέβτιτς της Λεχ Πόζναν αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ, οι συζητήσεις όμως δεν προχώρησαν. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε:

"Με την Παρτιζάν δεν ήξερα καθόλου τι συνέβαινε. Η βασικότερη πρόταση που είχα, και αυτό το ξέρουμε σίγουρα, ήταν από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά για λόγους για τους οποίους δε θέλω να αναφέρω πολλά. Δεν είναι η ώρα και η στιγμή για αυτό, είναι παρελθόν", είπε χαρακτηριστικά.

Προτάθηκε ο Μπαμπακάρ

Στο μεταξύ, η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για φορ που θα επιδιώξει να πάρει μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ έχει φουντώσει την ονοματολογία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Metrosport", στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του Κουμά Μπαμπακάρ.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος φορ έχει συμβόλαιο ως το 2019 με τη Φιορεντίνα, από τις ακαδημίες της οποίας άρχισε την καριέρα του. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Σενεγάλης και με τους "βιόλα" μετρά 61 συμμετοχές και 13 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί δανεικός σε Ράσινγκ Σανταντέρ, Πάντοβα και Μόντενα.

Ο Μπαμπακάρ έχει παίξει σε ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2014-2015. Είχε μπει στο 86’ αλλαγή, στο ματς του "Αρτέμιο Φράνκι" που είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ