ΠΑΟΚ

"Γεύση" από την αναχώρηση του ΠΑΟΚ

"Γεύση" από την αναχώρηση του ΠΑΟΚ
αναχώρηση του ΠΑΟΚ

Δείτε φωτογραφίες και videos από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου την Πέμπτη ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα.

To πρώτο του ματς για το Europa League δίνει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη... Ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα, σε ένα παιχνίδι που θέλει την νίκη για να αρχίσει να βάζει από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν: Κώστας Πετρωτός

Η αναχώρηση για το Μπακού ήταν προγραμματισμένη στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης και το ταξίδι για το Αζερμπαϊτζάν θα έχει διάρκεια 3,5 ώρες. Γύρω στις 8.45 έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και σε αυτήν μεταξύ άλλων ήταν ο Φρανκ Αρνεσεν και ο Σπύρος Μηλιωρίδης (στο ματς της Πέμπτης θα βρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης).

Θυμίζουμε πως ο Ιγκορ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεσή του για το ματς της Πέμπτης τον Εργκους Κάτσε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Να σημειωθεί πως λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Τούντορ με τον Αρνεσεν είχαν ένα "πηγαδάκι" για αρκετή ώρα ενώ κεντρικό πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ καθώς πολλοί ταξιδιώτες του ζητούσαν να βγουν φωτογραφία μαζί του και ο Βούλγαρος δεν αρνιόταν σε κανέναν.

Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του Μπερμπάτοφ μαζί με τον "Δικέφαλο" με αεροπλάνο. Παρακάτω πάρτε εικόνα από την αναχώρηση της αποστολής των "ασπρόμαυρων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ