ΠΑΟΚ

Γεύμα με Ιβάν η αντιπολίτευση της ΕΠΟ

Γεύμα με Ιβάν η αντιπολίτευση της ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με προέδρους και εκπροσώπους 13 Ενώσεων που έχουν αρχίσει τον προεκλογικό τους αγώνα. Θα επιδιώξουν επαφές και με Μελισσανίδη - Αλαφούζο.

Διαδοχικές επαφές για διάφορα ζητήματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε στο διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Η πιο σημαντική συνάντηση αφορά στο γεύμα που είχε στο εστιατόριο του “Μακεδονία Παλλάς”, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό, με προέδρους και εκπροσώπους 13 ποδοσφαιρικών Ενώσεων που έχουν ήδη αρχίσει τον προεκλογικό τους αγώνα για τη διεκδίκηση της ηγεσία της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2015.

Η μάζωξη έγινε με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας και του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου που είναι από εκείνους που έχουν ταχθεί ανοιχτά σε βάρος της διοίκησης Γκιρτζίκη. Οι 13 Ενώσεις που εκπροσωπήθηκαν ήταν: ΕΠΣ Μακεδονίας, Δράμας, Λάρισας, Κυκλάδων, Φλώρινας, Πέλλας, Κιλκίς, Κοζάνης, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Πρέβεζας, Σάμου και Ηπείρου. Ακόμη, για διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν εκπρόσωποι των Ενώσεων της Άρτας, του Ηρακλείου και της Ξάνθης (θυμίζουμε ότι πρόσφατα έχασε τις εκλογές εκεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης από τον Γιώργο Πανίδη η παράταξη του οποίου πήρε και τις 11 θέσεις του δ.σ.) που στηρίζουν το εγχείρημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα, με την ενημέρωση που δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανέλυσε τις θέσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι έκανε αναφορά στη νυν κατάσταση χρησιμοποιώντας τους όρους “διαφθορά” και “σύστημα”, που έχουν χρησιμοποιηθεί και σε παλιότερες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει συνολική αναβάθμιση.

Θα επιδιώξουν συνάντηση με Αλαφούζο-Μελισσανίδη

Το επόμενο διάστημα οι επικεφαλής των προαναφερθεισών Ενώσεων θα συνεχίσουν τις επαφές και με άλλες Ενώσεις προκειμένου να διευρύνουν το “μέτωπο” και στο πλάνο τους εντάσσεται και η πρόθεση να κάνουν επαφές, ανάλογες με αυτή που έγινε με τον Σαββίδη, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο.

Επαφή Ιβάν και με Παπαθανασάκη

Στα πλαίσια των συναντήσεων που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης εντάσσεται και η γνωριμία του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη στο “Μακεδονία Παλλάς”. Οι δύο άνδρες συζήτησαν και το θέμα της ανταλλαγής εισιτηρίων στα παιχνίδια Ηρακλής-ΠΑΟΚ, κάτι όμως που είναι δύσκολο να περάσει από την Αστυνομία.

Σκέψη για τη δημιουργία ζώνης προελέγχου στην Τούμπα

Γεύμα με Ιβάν η αντιπολίτευση της ΕΠΟ

Η εικόνα που βλέπετε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα, όταν ορισμένοι σκαρφάλωναν με κίνδυνο να υποστούν σοβαρή σωματική βλάβη για να μπουν στη θύρα 4 και να δουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση που επικράτησε έξω από το συγκεκριμένο πέταλο έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που πληροφορήθηκε ότι περισσότερο από 3000 άνθρωποι χωρίς εισιτήριο προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο, γεγονός που οδήγησε σε κλείσιμο των πορτών για 45 λεπτά και μία γενικότερη αναστάτωση που οδήγησε σε εικόνες σαν την παραπάνω.

Πλέον έχουν ενεργοποιηθεί ξανά οι σκέψεις να δημιουργεί μία ζώνη προελέγχου για να μην υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης ανθρώπων χωρίς εισιτήρια στις εισόδους της θύρας 4 και 4Α. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει εδώ και δύο χρόνια αίτημα στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης να νοικιάσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας (όλο το οικόπεδο ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας), χωρίς, όμως, ακόμη να δοθεί έγκριση. Δεν αποκλείεται να γίνει νέο αίτημα, μέσω του Ερασιτέχνη, προκειμένου να δοθεί στον ΠΑΟΚ ο χώρος για ένα διάστημα πολλών χρόνων με ένα συμβολικό ετήσιο μίσθωμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ