ΠΑΟΚ

Γεροντίδης: "Αυξημένα μέτρα, νουθεσίες στους φιλάθλους"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, Τούμπα MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, μίλησε για την προετοιμασία του "Δικεφάλου του Βορρά" για τον κρισιμότατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (31/5, 20:30).

Για τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας που παίρνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κυλήσουν όλα ήρεμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης. Αναλυτικά, όσα είπε στο Ρ/Σ "Metropolis 95.5":

Για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ σε θέματα ασφαλείας: "Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Η κατάσταση σε σχέση με άλλα γήπεδα είναι καλή, είμαστε σε καλό δρόμο, αν και μπορούμε ακόμη καλύτερα βέβαια. Μέχρι ενός βαθμού μπορώ να καταλάβω και την αντίδραση και τον ενθουσιασμό του κόσμου. Όταν, όμως, βλέπεις ότι τέτοιες ενέργειες κάνουν ζημιά σε σημείο καταστροφικό για την ομάδα σου τότε πας σε άλλες καταστάσεις και λες ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Πώς αγαπάς, δηλαδή, την ομάδα σου; Καταστρέφοντάς την;".

Για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Αυξήσαμε επιπλέον τα μέτρα και νουθετούμε τους φιλάθλους μας. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μας ώστε να κατευναστούν οι καταστάσεις. Βλέπετε εκεί στο κόρνερ τι ένταση δημιουργείται. Δεν πρέπει να υπάρχουν αυτά. Δημιουργούνται καταστάσεις χωρίς λόγο".

Για το αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φοβάται ενδεχόμενη προβοκάτσια: "Σαν προβοκάτσια όχι. Οι ενέργειες, όμως, που γίνονται αυτό δεν δηλώνουν; Όλοι μαζί πρέπει να βρεθούμε απέναντι σε γεγονότα βίας. Χαιρόμαστε τους αγώνες έξω που τα γήπεδα είναι ασφυκτικά γεμάτα και δεν συμβαίνει τίποτα".

Για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από όλες τις ΠΑΕ σε κεντρικό επίπεδο για το θέμα της ασφάλειας: "Εννοείται ότι πρέπει να συμβεί αυτό. Φτάσαμε σε ένα τέλμα και δεν πάει άλλο. Το μόνο που δεν παρακολουθούμε είναι ποδόσφαιρο. Και η πολιτεία πρέπει να το δει διαφορετικά το θέμα. Ό,τι μέτρα και να πάρεις αν ο φίλαθλος θέλει να αντιδράσει προβοκατόρικα θα το κάνει. Πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία σαν φίλαθλοι".

Για την ανησυχία του Ιβάν Σαββίδη: "Ο Σαββίδης αυτή τη φιλοσοφία έχει, θέλει να βλέπει αγώνες χωρίς προβλήματα, προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται, αλλά δυστυχώς πολλές φορές απογοητεύεται με ορισμένα πράγματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ