ΠΑΟΚ

"Γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, σήμα MOTIONTEAM

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασαν το νέο πίνακα διαιτησίας και τις ανακατάταξεις που προέκυψαν. Θα ήθελαν και τη διαγραφή του Γιώργου Κομίνη, ο οποίος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίασαν το νέο πίνακα διαιτησίας και τις ανακατάταξεις που προέκυψαν, τονίζοντας πάντως πως θα ήθελαν και τον Γιώργο Κομίνη εκτός, λόγω όσων συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα και τη στάση που κράτησε στη συνέχεια. Παρ' όλα αυτά, ανέφεραν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας από την πλειοψηφία διαιτητών που στιγμάτισαν με τις αποφάσεις και την στάση τους τόσο το προηγούμενο όσο και παλιότερα πρωταθλήματα.

Η πλήρης αξιοπιστία των πινάκων θα ερχόταν με την διαγραφή και του Γιώργου Κομίνη και θα ήταν και λογικό, εφόσον καρατομήθηκαν οι δυο άλλοι υπεύθυνοι της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου", σχολίαζαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την 23άδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ