ΠΑΟΚ

Γενέθλια λίγο πριν το come back o Μυστακίδης

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μυστακίδης κλείνει σήμερα (7/12) 23 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τού ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ξεχωριστά είναι τα φετινά γενέθλια για τον Γιάννη Μυστακίδη. Ο Κατερινιώτης άσος κλείνει σήμερα (7/12) 23 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από έξι μήνες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα αφιέρωμα με αφορμή τα γενέθλια του.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 23, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που άφησαν πολύ νωρίς την Ελλάδα προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος σε πιο προηγμένες στο κομμάτι της αθλητικής υποδομής χώρες. Μετά τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες του Σβορώνου και του Βατανιακού στην Πιερία, ο Γιάννης Μυστακίδης βρέθηκε σε ηλικία 16 ετών στη Γερμανία όπου και εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής της Χόφενχαϊμ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 της Μάνχαϊμ και στην αντίστοιχη ομάδα της Φράιμπουργκ κερδίζοντας «προαγωγή» για τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Ενας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός για σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν και αποτέλεσε την αφορμή για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2014, ο 20χρονος επιθετικός δοκιμάστηκε από τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, υπέγραψε συμβόλαιο και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Πιερικό.

Με την ομάδα της Πιερίας αγωνίστηκε 27 φορές σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Το καλοκαίρι του 2015, ο Μυστακίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι ο Ίγκορ Τούντορ αποφάσισε την παραμονή του στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ο Κροάτης τεχνικός του έδειξε εμπιστοσύνη και του έδωσε πολλές ευκαιρίες με τον νεαρό άσο να τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο, κερδίζοντας και τον Βλάνταν Ίβιτς στην συνέχεια. Έπαιξε σε 30 αγώνες πετυχαίνοντας έξι τέρματα και δημιουργώντας άλλα επτά σε 1458 λεπτά, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της σεζόν για τον Δικέφαλο.

Η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε και την περσινή σεζόν. Σταθερά μέσα στις επιλογές του Ίβιτς, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια, να σημειώσει έξι γκολ και να σερβίρει ένα, πριν η ατυχία του χτυπήσει την πόρτα. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι σήμερα. Ο νεαρός άσος δεν το βάζει κάτω. Δουλεύει σκληρά και η ώρα για το μεγάλο comeback πλησιάζει.

Χρόνια πολλά, Μύστα!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ