ΠΑΟΚ

Γεμάτο το "οπλοστάσιο" του Τούντορ

Γεμάτο το "οπλοστάσιο" του Τούντορ

Με όλους τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή (13/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην τελική ευθεία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή. Αδεια λόγω οικογενειακού ζητήματος ο Γλύκος.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα (13/10) στο γήπεδο μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρηθεί. Το θετικό για τον Ιγκορ Τούντορ είναι ότι πρόλαβαν να ενσωματωθούν όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, εκτός από αυτούς της Εθνικής Ελπίδων.

Σάμπο και Μακ που έπαιξαν χθες (12/10) με την Εθνική Σλοβακίας έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Γλύκος είχε και σήμερα άδεια λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Τέλος, ο Τσίμιροτ ακολουθεί πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Κίτσιου ως γνωστόν επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη θλάση στη γάμπα και θα απουσιάσει για δυο περίπου εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ κοιτά το μέλλον

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα csm-agency.sk ο 13χρονος Σλοβάκος, Ντομινίκ Βεσελόφσκι έκανε πρακτική άσκηση με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά ο νεαρός επιθετικός δοκιμάστηκε από τον "Δικέφαλο" και μένει να φανεί εάν, τελικά, αποκτηθεί. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ρουζομπέροκ και στην πατρίδα του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ