ΠΑΟΚ

"Γέφυρα" ΠΑΟΚ στο Δήμο Παύλου Μελά

"Γέφυρα" ΠΑΟΚ στο Δήμο Παύλου Μελά

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν νέο ραντεβού για την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου στο Καρατάσιου, αυτή τη φορά με το Δήμο Παύλου Μελά.

Ο φάκελος "επένδυση στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου" παραμένει ανοιχτός για τον Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θέλει να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια προκειμένου στη συνέχεια να πάρει την απόφαση-κάνοντας γκάλοπ μεταξύ των οπαδών της ομάδας-για το αν θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου και αθλητικού κέντρου που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, θεματικά πάρκα και εμπορικό κέντρο στην έκταση των 700 στρεμμάτων στην περιοχή.

Οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη εκτιμούν οτι σε περίπτωση που ο ομογενής επιχειρηματίας θελήσει να επενδύσει στην έκταση του Καρατάσιου, θα μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση του πλάνου του μόνο αν έχει τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.
Γι' αυτό και άμεσα θα γίνει ένα ραντεβού αντιπροσωπείας στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (πιθανόν με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση) με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και μέλη του τοπικού συμβουλίου προκειμένου να βρει μία φόρμουλα συνεργασίας. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία και ο τόπος του ραντεβού, αλλά είναι κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα.

Τα είπαν Σαββίδης-Καμμένος στο περιθώριο της παρέλασης

Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, ότι την περασμένη Παρασκευή στο περιθώριο της στρατιωτικής παρέλασης στη. Αθήνα την οποία παρακολούθησε και και ο Ιβάν Σαββίδης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε τετ-α-τετ με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο. Ο τελευταίος του εξέφρασε την θέρμη με την οποία αντιμετωπίζει την προοπτική επένδυσης του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ