ΠΑΟΚ

Γ.Χ. Γεωργιάδης: "Έχουμε χρέος να ανταποδώσουμε στον Σαββίδη"

Γ.Χ. Γεωργιάδης: "Έχουμε χρέος να ανταποδώσουμε στον Σαββίδη"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει η ομάδα του να φέρνει νίκες για να συνεχίσει αυτό που έκανε ο μεγαλομέτοχος με την εξόφληση των χρεών, ενώ χαρακτηρίζει το ματς με τον Ατρόμητο το κρισιμότερο των πλέι οφ.

Τις σκέψεις του ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις του στη NOVA. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέδειξε τη σημασία που έχει η πρεμιέρα για τη συνέχεια στο μίνι-πρωτάθλημα και μίλησε για το χρέος της ομάδας του απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας του λίγες ώρες πριν την έναρξη των πλέι οφ: "Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς αλλά αρκετοί επανέρχονται και αυτό είναι θετικό. Εμείς επικεντρωνόμαστε στους διαθέσιμους που από φυσικής κατάστασης αλλά και από άποψη ψυχολογίας είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτού του μίνι πρωταθλήματος".

Για το πού μπορεί να κριθεί η πρώτη θέση των πλέι οφ: "Στις λεπτομέρειες. Κάθε ομάδα έχει τις πιθανότητές της και κάθε ομάδα πιστεύει στο καλύτερο. Είναι μια μίνι διαδικασία, είναι τέλος της χρονιάς, υπάρχει κούραση αλλά και αρκετή ζέστη, δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που ξεχωρίζει και μπορεί να πεις ότι θα κερδίσει εύκολα τα πλέι οφ. Όλα εξαρτώνται και από τη διάθεση και τη θέληση των ποδοσφαιριστών".

Για το αν παίζει ρόλο η σειρά των αγώνων: "Δεν νομίζω, απλά όποια ομάδα αρχίσει με θετικά αποτελέσματα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες επειδή τα ματς είναι λίγα. Για εμάς το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι και το κρισιμότερο της διαδικασίας. Έχουμε αντίπαλο μια καλή ομάδα, δυνατή στην έδρα της και εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε ότι δηλαδή θα επιδιώξει και ο Ατρόμητος από τη δική του πλευρά".

Για το ότι στον αντίστοιχο αγώνα του πρωταθλήματος η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα: "Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Δεν έχει καμιά σχέση με αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Μην ξεχνάτε ότι είναι έμπειρες και οι τέσσερις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ καθώς είναι «παρούσες» τα τελευταία χρόνια σε αυτή τη διαδικασία".

Για το αν μπορεί μια ομάδα να αιφνιδιάσει την άλλη: "Οι εκπλήξεις δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Κάθε δευτερόλεπτο μπορεί να φέρει μια έκπληξή και να αλλάξει τα δεδομένα. Εμείς γνωριζόμαστε καλά και νομίζω ότι θα επικεντρώσει η κάθε μια ομάδα στο πώς θα βγάλει τα καλά της αγωνιστικά στοιχεία στο γήπεδο".

Για το ότι συμμετείχε πρόσφατα στο φιλικό της Τούμπας με πρωτοβουλία του μικρού Χρυσοβαλάντη: "Ήταν πάρα πολύ όμορφα, περάσαμε ωραία μαζί με τον κόσμο. Το ευχάριστο είναι ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά και μαζεύτηκαν χρήματα. Παράλληλα νιώσαμε και πάλι ποδοσφαιριστές και είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε αυτό".

Για την αποπληρωμή του χρέους από τον Σαββίδη: "Έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα που η οικογένεια του ΠΑΟΚ κουβαλούσε χρόνια. Ήταν μια μέρα λύτρωσης για εμάς. Ο Σαββίδης έδειξε την αγάπη και τη θέληση του να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Ανοίγονται προοπτικές ανάπτυξης και πλέον εμείς έχουμε χρέος να το ανταποδώσουμε αυτό που έκανε με το να φέρνουμε νίκες μέσα από καλές εμφανίσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ