ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν είναι ο προπονητής..."

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Διαδοχικά ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη για να δείξει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπαράζ ποσταρισμάτων στήριξης του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον Γιώργο Σαββίδη. Με αφορμή ένα δημοσίευμα από τη Σερβία (σ.σ. στη σελίδα Mozzasport), το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, διέψευσε ότι υπάρχει θέμα προπονητή (μαζί και τα σενάρια για τον Φερνάντο Σάντος) και υποστήριξε ότι "ο Ραζβάν θα είναι μέχρι τέλους μαζί μας".

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα από τη Σερβία, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε: "Ξέχασα ότι στην Ελλάδα (σ.σ. προφανώς δεν πρόσεξε ότι το αρχικό ρεπορτάζ προέρχεται από τη Σερβία) οι δημοσιογράφοι αποφασίζουν για τα πάντα. Θα του πληρώσετε μισθό; Το πρωί ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σάντος. Αποφασίστε παρακαλώ. Εμείς, ως ιδιοκτήτες, θέλουμε να ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ".

Γ. Σαββίδης: "Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν είναι ο προπονητής..."

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα νέο ποστ στο οποίο παρατίθενται οι βαθμοί που είχε συγκεντρώσει κάθε χρόνο στην ανάλογη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ και δίπλα ένα σχόλιο για κάθε προπονητή που είχε τότε τα ηνία της ομάδας.

Γ. Σαββίδης: "Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν είναι ο προπονητής..."

Και καταλήγει με το σχόλιο: "Οι αριθμοί μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτα.... Το μόνο που με απασχολεί είναι το πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα και ο Ραζβάν θα είναι μέχρι τέλους μαζί μας!

Υ.Γ. Δεν συγκρίνω κάποιον μεταξύ τους, απλά επισημαίνω ότι το πρόβλημα δεν είναι μάλλον ο προπονητής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ