ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Θα είμαστε πρωταθλητές, βάλτε το στο μυαλό σας"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το σχόλιο του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το υβριστικό πανό εναντίον της οικογένειάς του, αλλά και την επίθεση σε "Εθνος" και 24Media

Ο Γιώργης Σαββίδης κατέθεσε, μέσω Instagram, την άποψή του για όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή, τόσο στο "Γ. Καραϊσκάκης" όσο και στα γραφεία του "Εθνους" και της 24Media, δηλώνοντας παράλληλα τη πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά σημείωσε:

"Ξύπνησα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, και υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό. 'Ήμασταν καλύτεροι αλλά άτυχοι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει. Μας κοροϊδεύετε για την συγκέντρωση στη Τούμπα και την ίδια στιγμή πανηγυρίζατε την τυχερή σας νίκη σαν τρελοί λες και κερδίσατε την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου. Σπάσατε γραφεία πριν το παιχνίδι, καίγατε τραίνα στην θύρα σας, είχατε πανό για την οικογένεια μου.

Μετά από αυτά μπορώ να πω πως η οικογένειά μου γίνεται όλο και πιο δυνατή στην Ελλάδα και είναι φοβισμένοι. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει στη χώρα και είναι φοβισμένοι. Είμαστε ΠΑΟΚ, θα είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς, βάλτε το στο μυαλό σας.

ΥΓ: Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν τα δικά τους μυαλά και είναι ανεξάρτητοι. Ξέρετε καλύτερα..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ