ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Στα α@@@@@α μου το σκορ"

Γ. Σαββίδης: "Στα α@@@@@α μου το σκορ"
Γιώργος Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O υιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος με μήνυμα στο Instagram υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για το σκορ του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 απ' τον Ολυμπιακό, όμως για τον υιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, ο "Δικέφαλος" είναι ο ηθικός νικητής. Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, με μήνυμά του στο Instagram, τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε με πάθος και δεν τον ενδιαφέρει το τελικό σκορ του ντέρμπι.

"Η ομάδα μου είχε πάθος. Η ομάδα είχε τις... μπάλες. Η ομάδα είναι η νικήτρια του σημερινού παιχνιδιού. Και στα α@@@@@α μου ποιο είναι το σκορ, είμαι χαρούμενος γι' αυτή τη νίκη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να παίζει με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος της σεζόν. Και τώρα ξεχνάμε το παιχνίδι και πάμε να παίξουμε με μεγαλύτερο πάθος κόντρα στην ΑΕΚ", ανεφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμά του, ενώ στη συνέχεια απάντησε σ' ένα φίλο του ΠΑΟΚ, λέγοντας:

"Δεν με ενδιαφέρει ο Αρετόπουλος και κάθε Αρετόπουλος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου μέχρι το τέλος της σεζόν να παίζει με τον ίδιο τρόπο. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
"Ερυθρόλευκη συνείδηση ο Αρετόπουλος"
Τα highlights από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γλύκος: "Πρωταγωνιστές οι διαιτητές, παίζουν με τον ιδρώτα μας"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ