ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "ΠΑΟΚάρα ετοιμάσου για πόλεμο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Γιώργος Σαββίδης MOTIONTEAM

Το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/10, 20:30) έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στην Τούμπα στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (19/10). Ανάρτηση με γκολ του Βιεϊρίνια στο "Γ. Καραϊσκάκης". (video)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με 4-0 στην Τούμπα και θα πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την επόμενη αγωνιστική με την ψυχολογία στα ύψη.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος, σκέφτεται ήδη το ματς της επόμενης Κυριακής (22/10, 20:30), όπως έδιξε με ανάρτησή του στο instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο με γκολ του Βιεϊρίνια στο "Γ. Καραϊσκάκης" από αγώνα του παρελθόντος και έγραψε: "Πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Μπράβο ΠΑΟΚ. Θέλω αυτό το βίντεο να βρίσκεται εδώ για την υπόλοιπη εβδομάδα. Ενεργοποίησε την... λειτουργία θηρίου ΠΑΟΚάρα και ετοιμάσου για τον πόλεμο.Υ.Γ.: Όλοι στην Τούμπα την Πέμπτη! Ζητώ για ακόμη μια φορά από όλη τη θύρα 4 και από κάθε οπαδό που νοιάζεται για την ομάδα μας να είναι εκεί και να στηρίξει τα παιδιά!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ